Zen Sushi - Live Cooking Bloggers Edition

Saptamana trecuta am facut o scurta, dar intensa calatorie pana in Japonia la Zen Sushi Sarroglia, impreuna cu cativa bloggeri de food.

S-a lasat cu zambete, cutite bine ascutite si – desigur – cu arta de a face sushi, din care am invatat cateva secrete, cu ajutorul lui Chef Sorin si al lui Chef Iulian Constantin.

Noi am testat variantele clasice de sushi, dar iti recomandam sa te aventurezi la rulourile cu anghila, sepie, caracatita si chiar si cu tamago (omleta japoneza) sau ridiche japoneza, ciuperci shiitake sau dovleac.

Preturile la Zen Sushi sunt aceleasi in toate locatiile, iar cele mai mici tarife incep de la 4 lei, pentru o portie de orez simplu si pot ajunge pana la 150 lei, pentru o portie de Maki de luxe, care include 4 bucati de california maki, 4 portii de philadelphia maki, 4 bucati de creveti si avocado maki, 4 portii de ton picant maki, 3 bucati de creveti pane maki, 2 portii de anghila uramaki, 2 bucati de somon uramaki si 2 portii de creveti uramaki.

In locatiile Zen Sushi puteţi servi de la faimoasele rulouri cu orez invelite în alge nori – Makisushi – pana la sofisticatele Sashimi pregătite migălos din peşte crud şi din cele mai fine ingrediente, toate preparate sub ochii dumneavoastră.
Multe varietăţi de Makisushi sunt vegetariene, iar în bucătăria japoneză orezul, legumele şi tofu predomina alături de peşte şi fructe de mare.

Zen Sushi are cinci locatii în București: zona Piața Victoriei (str. Grigore Alexandrescu, nr. 56), zona Dorobanți (George Călinescu, nr. 15) și ZenFusion în incinta Hotelului Sarroglia, Vasile Lascar 59, Zen Sushi TakeAway Tineretului, Zen Sushi Nordului.

Va asteptam sa va bucurati din plin de experienta Zen Fusion!

Zen Sushi Facebook
Zen Sushi Instagram
Web: www.zensushibucuresti.ro

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.