7 lucruri de facut in Bucuresti primavara asta

Ne dorim sa profitam din plin de primavara asta si, daca sunteti ca noi si nu aveti mereu optiunea de a iesi din oras, va prezentam cateva variante de lucruri de facut in Bucuresti. Din fericire, avem o multime de evenimente care ne asteapta - de la fashion, la teatru, dar si activitati in aer liber. Mai jos gasiti o lista de 7 lucruri de facut in Bucuresti primavara asta.

  1.  Reimprospateaza-ti garderoba - Out with the old - in with the new. E timpul sa apesi butonul de refresh si sa Marie Kondo your wardrobe - only keep what sparks joy in your life. Hainele vechi le poti dona celor care au nevoie, ca dupa sa creezi spatiu pentru lucrurile care ti se potrivesc. Pentru cele mai cool colectii de designer recomandam The F Factor , un targ unde poti socializa, savura un cocktail si poti gasi cadourile potrivite pentru Paste. Ne vedem pe 6 aprilie la Qreator !
  2. Descopera Bucurestiul si cele mai frumoase cladiri printr-un tur inedit de primavara- La Pas Prin Bucurestiul Postbelic. Alaturi de noua Malagamba a Bucurestiului poti avea parte de un tur ghidat prin centrul orasului si ai sansa sa afli povesti despre cele mai iconice locuri sambata, 6 aprilie.
  3. Mergi la o piesa de teatru altfel. Daca iti doresti sa vezi o piesa de teatru indecenta, dar la care sa si razi mult iti recomandam Fix O Ora. Afla cum doi tineri pot trece de la straini la amorezi in Fix O Ora pe 11 aprilie la Lugera, incepand cu ora 20:00. Cu: Andreea Bosneag și Radu Catana
    Regia: Mike Savuica
  4. Daca iubesti animalele de companie, primavara asta iti recomandam Pet Expo. Intre 12 si 14 aprilie la Romexpo poti veni insotit de animalul de companie la singurul targ dedicat animalelor, care te asteapta cu o multitudine de zone fun, gadgeturi, reduceri la mii de produse, concursuri, sedinte foto gratuite si multe alte surprize. In plus, daca vrei sa dai o mana de ajutor animalelor fara stapan, poti dona saci de mancare pentru adaposturile Kola Kariola si Adapostul Speranta.
  5. Mergi la cel mai mare festival de lumini din Romania - Spotlight. Intre 18 si 21 aprilie se desfasoara evenimentul aflat deja la cea de-a 5a editie, care include o serie de instalatii de lumina, proiectii de video-mapping si proiecte de iluminat arhitectural ale unor artisti locali si internationali.Foto credit: Spotlight Facebook.
  6. Testeaza cei mai buni burgeri la Burger Fest. Primavara aceasta, singurul eveniment dedicat exclusiv burgerilor ajunge la cea de-a cincea editie si va avea loc intre 10 si 12 mai.Foto credit: Burger Fest Facebook.
  7. Admira primavara in adevarata ei spledoare la Gradina Botanica. In weekendul 6-7 aprilie, cei de la Gradina Botanica anunta o expozitie cu vanzare de flori exotice, pe 14 aprilie este festivalul japonez, iar pe 20-21 aprilie este expozitia de Florii.Raluca outfit: Topshop dress, Zara bag, Tezyo shoes / Silvia outfit: Topshop dress& bag, Venera Arapu blazer, Parfois shoes, H&M earrings
Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.