Moon Brasserie - Un loc cu alura de Paris in Bucuresti

Unde sa iesi de 8 Martie - Moon Brasserie

Incepem sezonul cald cu o noua propunere de local - este vorba de Moon Brasserie (Bulevardul Unirii  nr. 33) Acesta este locul perfect pentru a inaugura luna martie, pentru ca este atat un spatiu cozy, cat si un loc cu o terasa chic de unde poti privi unele dintre cele mai frumoase apusuri din Bucuresti, pe Dambovita, si descoperi frumusetea orasului.

Asa ca acesta este locul perfect pentru a face o supriza de 8 martie cu o cina speciala, un cocktail sau un desert chiar pe malul Dambovitei. Si ca tot vorbim de amplasarea acestui local, aceasta zona frumoasa din Bucuresti te va duce cu gandul la Paris, iar atmosfera si muzica localului iti vor aduce nostalgia specifica celebrului oras francez. Asa ca tot ce ramane de facut este sa privesti pe geam sau sa stai la terasa si sa visezi in timp ce savurezi preprarate speciale sau un cocktail super cute.

Moon Brasserie - locul cu view de pe Dambovita

Noul going out spot din sezonul cald va fi cu siguranta malul Dambovitei, un loc nou de promenada din Bucuresti, unde te poti plimba intr-o zi cu soare si apoi incerca unul dintre localurile de aici, pentru un pranz, o cina sau doar o pauza de cafea sau de ceva dulce.

Noi iti recomandam Moon Brasserie, un local in principal cu specific Mediteranean, dar care are o gama destul de variata de preparate si deserturi, asa ca vei gasi cu siguranta ceva pe gustul tau.

Moon Brasserie - Ce am incercat

Pentru ca specificul localului este in special unul mediteraneam, am ales pastele cu o multitudine de fructe de mare, un preparat spectaculos, care merge perfect cu un pahar de vin sau prosecco, savurat cu un view superb langa. Raluca a ales un burger reinterpretat, care a avut cei mai buni cartofi prajiti.

Deserturile ne-au suprins cel mai mult si putem spune ca au fost unele dintre cele mai bune gustate in Bucuresti. Silvia a ales cheesecake-ul deconstruit (must-try), iar Raluca a ales lava cake, reteta perfecta pentru fanii acestui preparat extrem de popular.

De ce sa vii la Moon Brasserie

  • Te poti bucura de un drink sau un preparat special intr-un local care te va suprinde cu un design modern, cool si cozy
  • Te poti bucura de un super view, poti vedea apusuri superbe in Bucuresti sau poti sta la terasa chic a localului, pe malul Dambovitei
  • Daca esti pasionat de deserturi, aici vei gasi preparate spectaculoase si absolut delicioase
  • Este ideal pentru a lua un pranz sau o cina mai speciala, departe de agitatia orasului, intr-un loc linistit care te face sa visezi
  • Servirea este excelenta, ceea ce va face ca ziua ta sa fie una si mai speciala

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.