5 Wine baruri din Bucuresti de care te vei indragosti la un pahar de vin

Dam startul primaverii cu 5 Wine Baruri din Bucuresti de care te vei indragosti instant. In curand vom incepe sa colindam din ce in ce mai mult Bucurestiul, sa descoperim locuri noi sau sa ne reindragostim de locuri vechi. Si pentru ca primavara are o atmosfera usor nostalgica, dar si plina de optimist, ne-am gandit ca acest anotimp se potriveste perfect cu un pahar de vin bun, asa ca iata recomandarile noastre:

(GastroLab)

Unde bem vin in Bucuresti - 5 Wine Baruri

1. Wineful - Tapas & wine (Strada George Enescu 11-11A)

Un local nou in Bucuresti, Wineful te va suprinde cu designul sau modern, cu o lista impresionanta de vinuri si o gama larga de tapas. Mai mult, atunci cand alegi sa comanzi un sortiment de vin, ai doua optiuni de cantitati, noutatea fiind, vinul cerut tip tasting - astfel poti incerca si descoperi si mai multe vinuri care sa intre pe lista ta de favorite.

2. Corks Cozy Bar (str Bacani nr 1)

Un local cozy asa cum ii spune numele, Corks te captiveaza inca de la intrate cu un design glam si elegant, dar si cu o muzica de jazz care acompanieaza perfect un pahar de vin bun. Mai mult, Corks iti propunere si seri tematice la un pahar de vin, asa ca martea, de ex, poti vorbii despre relatii si dragoste cu Andrei Vulpescu.

3. Abel’s Wine Bar (str Nicolae Tonita 10)

Abel’s Wine Bar  este un loc mic si cochet imediat cum intri in Centrul Vechi de la Natiunile unite. Aflat pe o straduta aproape pustie, locul te indeamna la povesti alaturi de prietenii tai pasionat de vin, este ideal pentru un date, iar in fiecare miercuri aici poti participa la un degustare speciala, descoperind rand pe rand unele dintre cele mai importante crame din Romania.

4. Bruno Wine Bar & Bistro (str Covaci 3)

Cu un farmec retro, Bruno Wine Bar & Bistro te va duce cu gandul la o crama dintr-un orasel mic european si iti va incanta serile cu o atmofera intima, muzica buna si platouri de vin delicioase. Aici gasesti si celebrul vin de Porto, ideal de savurat intr-o seara ploioasa de primavara.

5. GastroLab - Wine & Food Experience (B-dul Aviatorilor nr. 8)

Un nou spatiu in Piata Victoriei, GastroLab combina pasiunea pentru vin cu o experienta culinara speciala. Meniul e axat pe bucataria transilvaneana cu influente secuiesti, iar vinurile alese se potrivesc perfect cu aceste preparate propuse de local. Locul este ideal pentru o seara romantica in oras, o iesire cu pretenii sau dupa o plimbare boema pe stradutele sarmante cu nume de capitale straine, regasite prin oras.

Fotografii: via Facebook - GastroLab, Bruno, Corks, Wineful si Abel’s Wine Bar

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.