Divan Barbu Vacarescu - O escapada intr-un spatiu exotic din nordul orasului

Divan Barbu Vacarescu - escapada exotica

Pentru ca vara ne dorim sa fim intr-o vacanta continua, in aceasta saptamana am descoperit locul perfect care sa ne poarte cu gandul la un retreat exotic - Divan Barbu Vacarescu (Barbu Vacarescu nr 241A). Asa ca imagineaza-ti ca in loc de nordul orasului tu esti de fapt undeva departe la mare, inconjurat de palmieri si de decoruri orientale, precum si de unele dintre cele mai bune si autentite preparate turcesti. Suna bine, nu?

Exotism la Divan Barbu Vacarescu

Iti garantam ca odata cu orice comanda la Diven vei intra in spiritul autentic turcesc. Pornind de la celebrul ceai turcesc, la o cafea turceasca sau faimoasa narghilea aromata, poti incepe o dupa-amiaza sau o seara turceasca la noul spatiul Divan de pe Barbu Vacarescu. Noi am descoperit acest loc seara si ne-a placut foarte mult atmosfera calda si linistita, de asemenea foarte autentica, care ne-a pus pe povesti nenumarate pana la lasarea noptii.

Ce preparate sa incerci la Divan

Pentru ca din orice masa turceasca nu trebuie sa lipseasca gustarile, noi am inceput festinul cu o portie de humus si o branza picanta absolut decilioasa! Serveste-le impreuna cu lipii turcesti, cu o salata de sezon, precum si cu un pahar de vin alb sau roze. Apoi, am continuat masa cu un preparat lejer - Lahmacun-o pita cu carne asemanatoare unei pizza - un preparat lejer si bun pentru sezonul cald. Desigur, daca esti fan kebab acesta nu lipseste nici aici, precum si preparatele vegetale. Iar daca vrei sa-ti incepi ziua dis-de-dimineata cu un mic dejun turcesc sau cu una din multitudinile de omlete pregatite de Divan.

Si acum sa trecem la desert! Nicio seara turcesca fara un cataif, un desert absolut exceptional in acest local. Desigur, baclavalele sunt nelipsite, precum si Cheesecake turcesc (suna foarte apetisant) sau inghetata turceasca.

Poze realizate cu Huawei P10

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.