„CHAMPIONS OF WINE” – American Edition celebreaza sase vinuri ale Tohani Romania medaliate in SUA

Duble Gold MedalApogeum IV si un vin inca nedezvaluit

Gold MedalApogeum III si Cuvee Dolette

Silver MedalCuvee Nicolae si Maestro

Acestea sunt vinurile semnate de Tohani Romania care s-au intors cu medalii din Rochester, New York; nu mai putin de sase medalii obtinute in cadrul unui concurs in care au fost înscrise peste 1000 de vinuri din 12 tari, jurizate de 28 de arbitri (intre care 3 Maters of Wine) din 9 tari.

Cred ca nu gresesc cand spun ca e o premiera pentru Romania – medalierea a sase vinuri de la aceeasi crama, in cadrul aceluiasi concurs pe continentul nord-american. Doua lucruri ne bucura in mod deosebit – recunoasterea prin dubla medalie de aur a vinului nostru reprezentativ, Apogeum anul IV, si dubla medalie de aur obtinuta cu un vin pe care l-am trimis fara nume, fara eticheta, doar intr-o sticla simpla. Ne sta in caracter sa facem lucruri neobisnuite, si am vrut sa incercam si acest lucru. E vorba, de aceasta data, de un vin absolut special, cu o poveste de care veti afla in toamna. Faptul ca deja a luat o astfel de medalie, fara sa stie nimeni ce vin e, mie mi se pare fantastic si cu siguranta de bun augur” spune Virgil Mandru, proprietarul Tohani Romania.

Tohani Romania lanseaza cu aceasta ocazie “CHAMPIONS OF WINE”, o serie de evenimente-concept gazduite de crama din Dealu Mare pentru a celebra vinurile medaliate la prestigioase concursuri internationale. Pe 12 iulie 2018, seria debuteaza cu „American Edition” – un eveniment restrans ce va oferi invitatilor ocazia de a degusta cele șase vinuri premiate în SUA la „Great American International Wine Competition 2018”.

Din 1773, Tohaniul a atras oameni pasionati, care au iubit via, au inteles-o si i-au amplificat forta creatoare. De aici, din inima Dealului Mare, de peste 200 ani, se creeaza vinuri. De-a lungul timpului, toate vinurile au stat sub semnul pasiunii, maiestriei si al respectului pentru natura, bucurandu-se de o apreciere speciala in Romania si de o ampla recunoastere internationala. Tohani Romania - Vinuri de creatie: www.tohaniromania.com

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.