5 Lucruri pe care nu le stiati despre noi – Valentine’s Day edition

Valentine’s Day – 5 lucruri despre noi

In fiecare an de Valentine’s Day se pune mare presiune pe ideea de cuplu, iubire pentru celalalt, inimioare, cadouri etc etc, insa niciodata nu se vorbeste de self-love. Asa ca, anul asta am decis sa ne facem timp pentru noi, sa facem ce ne place si sa ne relaxam. Asadar, asa s-a nascut si ideea de a impartasi cu voi 5 lucruri pe care nu le stiati despre noi, so here we go:

****** RALUCA ******

1. Cred ca toate lucrurile in viata se intampla cu un scop – Mi s-a intampat de multe ori sa trec prin perioade ale vietii mele cand totul parea lipsit de sens, insa dupa un anumit timp s-a dovedit ca momentele respective au fost niste lectii utile, care m-au ajutat mai tarziu.

2. Sunt foarte selectiva in privinta oamenilor pe care ii tin aproape – Si asta pentru ca am o intuitie foarte buna si imi dau seama de la inceput de cum sunt oamenii cu care am de a face.

3. Majoritatea lucrurilor pe care mi le doresc se realizeaza – Cred foarte tare ca daca vizualizezi lucrurile pe care ti le doresti si parcursul pe care vrei sa-l ai, mai devreme sau mai tarziu se vor intampla

4. Sunt pasionata de beauty- Si imi doresc de foarte mult timp sa ma apuc de cursuri de make-up si o voi face in curand!

5. Sunt un connoisseur in materie de lenjerie – Am lucrat 3 ani pentru o companie de lenjerie, iar acum detin o colectie impresionanta 🙂

 

******SILVIA******

1. Cred in destin – Consider ca nimic din ceea ce ni se intampla nu este intamplator si ca trebuie sa gasim un scop in tot ceea ce facem si in toate micile semne care ne apar la un moment dat. De asemenea, mereu sunt atenta la persoanele pe care le intalnesc intamplator de mai multe ori, ma gandesc ca la un moment dat vor juca un rol in viata mea.

2. Mi-ar placea sa fiu blonda – Da cred ca blondes have more fun si ador aceasta culoare de par, dar din pacate nu se potriveste cu tenul meu (am tot incercat) si de aceea optez pentru varfuri sau suvite blode.

3. Traiesc in anii 80 – De la muzica mea favorita si pana la trendurile modei pentru care optez cel mai des anii 80 raman pentru mine iconici (doar m-am nascut in aceasta perioada) – paiete, animal print, you name it!

4. Imi place sa imi imi imaginez viata precum un film – M-a impresionat mult La La Land si chiar e filmul meu favorit din ultimii ani, asa ca oricand pot pun coloana sonora din film sau o muzica simbolica, zambesc si ma bucur de viata, indiferent de ce se intampla in jur.

 

5.  Consider ca o femeie trebuie sa fie mereu sexy – Si nu vorbesc neaparat de un outfit intreg ci si un element anume, sau un accesoriu hot, precum o pereche de tocuri. Si, desigur de cele mai multe ori o lenjerie sexy chiar adaugata la un outfit casual poate mari boostul de incredere al cuiva.

Recommended Posts
Comments
  • Maria
    Reply

    Interesant articol, felicitari!

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.