La 1 an de #Netliberare Telekom lansează platforma Telekom Electronic Beats

Electronic Beats la 1 an de #Netliberare

În aprilie 2017 Telekom Romania a lansat platforma comercială #Netliberare, cu promisiunea de eliberare a internetului pentru întreaga naţiune. Un debut revoluţionar al democratizării accesului la internet şi a beneficiilor de comunicare într-o ofertă începând de la 5 euro. Primul pas al campaniei s-a concentrat pe clienţii rezidenţiali, atât abonaţi cât şi utilizatori ai cartelelor preplătite.

Un an de #Netliberare înseamnă: 

  • 2 milioane de clienţi Telekom care deja utilizează ofertele #Netliberare;
  • trafic 4G în rețeaua Telekom de 6 ori mai mare datorită investiţiilor masive în dezvoltarea reţelei 4G şi a portofoliului de telefoane şi servicii;
  • Peste 58% creştere a indicatorului de prima opțiune ca brand în mediul urban, pe grupul-țintă mileniali, atât pentru internetul de mare viteză, cât şi pentru serviciile mobile (potrivit Advertising Tracking Study derulat de Kantar Millward Brown, în decembrie 2017, pentru Telekom).

Pe 13 și 14 aprilie, în Control Club, ne vedem la unul din cele mai importante evenimente ale primăverii: Telekom Electronic Beats!

Festivalul isi propune să conecteze oamenii prin muzică, să le ofere acestora o experiență unica, pe care să nu o poata uita!

În cele 2 zile ale evenimentului, Telekom Electronic Beats prezinta nume mari ale muzicii electronice internaționale: DJul și compozitorul de muzică electronica din Anglia George Evelyn, omul din spatele celebrei trupe britanice Nightmares On Wax, și Modeselektor, duoul german de muzică electronică format din Gernot Bronsert și din Sebastian Szary. Line-upul va fi completat de artiștii locali Golan, YellLow, Otherside & Temple Invisible.

Programul Telekom Electronic Beats pe zile:

Vineri, 13 aprilie:
YellLow
Otherside
Nightmares on Wax

Sâmbătă, 14 aprilie:
Temple Invisible
Golan
Modeselektor

Despre Telekom Electronic Beats

Proiectul Telekom Electronic Beats a fost dezvoltat în Germania, inima petrecerilor de muzică electronică de pe continent, în anul 2000, ca standard Deutsche Telekom pentru marketingul internațional de muzică și lifestyle. Telekom Electronic Beats deține un portofoliu media inovator, produce propriile serii de festivaluri și evenimente în Europa, fiind în linie cu valorile produselor și serviciilor inovatoare ale Telekom.

Proiectul și-a extins prezența din Germania în Polonia, Ungaria, Albania, Macedonia și în România.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.