Sushi si vin - mixul perfect pentru o cina in doi

Zen Sushi, locul cu sushi delicios despre care v-am vorbit intr-un articol anterior, a deschis o noua locatie si a trebuit sa mergem sa o vizitam. Noul local poarta numele de Zen Sushi Fusion si se afla intr-unul dintre cele mai frumoase si elegante hoteluri din capitala, Sarroglia Hotel. Pe langa bucataria fusion, noul local se diferentiaza prin selectia impresionanta de vinuri care acompaniaza perfect un preparat marca Zen.

Asa cum ii spune si numele, Zen Fusion combina bucataria japoneza cu alte bucatarii celebre la nivel international, rezultand preparate care te vor impresiona atat vizual cat si prin gustul savuros. Astfel, cu pofta de sushi si vin am poposit in Hotelul Sarroglia unde am fost impresionate de designul interior modern si elegant.

Dupa ce ne-am ales vinurile preferate si am fost impresionate de platingul mesei care ne-a dus cu gandul la Japonia, am pornit cina cu un starter denumit Ceviche si inspirat din bucutaria latino-americana. Ne-a incantat servirea lui intr-un pahar de cocktail si ne-a placut pentru ca este un preparat fresh, perfect pentru o zi calda de vara. Apoi, am continuat cina cu un platou asortat de sushi, cu mixuri delicioase de creveti si somon.

De ce sa vii la Zen Sushi Fusion:

  • Atmosfera este una intima care te invita la discutii nesfarsite alaturi de prieteni sau de persoana iubita.
  • De asemenea, este un loc perfect pentru un date, pentru ca este cadrul ideal pentru a cunoaste mult mai bine o persoana noua.
  • Daca esti fan sushi si esti pasionat de vin, acesta este locul ideal pentru tine!
  • Poti vedea interiorul impresionat al Hotelului Sarroglia si in acelasi timp savura o masa declicioasa.
  • Bucataria fusion te va suprinde cu gusturi noi, perfecte pentru persoane care mereu cauta preparate noi si inedite.
  • Iti vei gasi cu siguranta mixul ideal de sushi!

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.