Let it sparkle at La Mode Toujours showroom

Saptamana trecuta am vizitat showroomul La Mode Toujours, un loc glam si absolut superb, unde am putu admira noua colectie a Cristinei Negru. Acolo i-am cunoscut pe Raluca si Laurentiu, doi tineri creativi ale caror tinute shiny ne-au atras atentia:
Raluca Banica, stylist & blogger

1.Ce porti?
Port o bluza din noua colectie Earth - The war of us, a prietenului meu Laurentiu Barzoi, o pereche de jeansi evazati H&M si geanta Kenzo x H&M.

2. Ce branduri si magazine iti plac?
De la Second Hand pana la branduri scumpe, cu siguranta imi pot gasi ceva oriunde. Imi place din Romania Lana Dumitru, dar in general, Asos le rezola pe toate:D.

3. Care este stilul tau vestimentar?
Eu nu am un stil. Imi place sa fiu in fiecare zi diferita si sa i surprind pe cei din jur. Sunt genul de om care dimineata are chef sa fie eleganta si pe tocuri, iar seara ma surprinde mergand in pijamale la cumparaturi…Sunt foarte versatila din acest punct de vedere si sper sa raman asa (rade)

4. Care este locul tau favorit din Bucuresti?
Locul meu favorit….cred ca a inceput sa nu-mi mai placa atat de mult Bucurestiul, dar am totusi un loc preferat. Imi place sa merg in Gradina Japoneza cand e vremea frumoasa, sa desenez.

Laurentiu Barzoi, designer vestimentar

1. Ce porti?
Port o creatie din cea mai recenta colectie a mea.

2. Ce branduri si magazine iti plac?
Imi place in general sa imi fac hainele pe cale le port.

3. Care este stilul tau vestimentar?
Nu am un stil vestimentar propriu zis.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?
Indiferent unde ma duc imi place

dav

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.