9 Ani de Bucharest style – Street style & Shootings

Astazi am implinit 9 ani de Bucharest style, asa ca mai jos va prezentam o scurta recapitulare a ceea ce au insemnat 9 ani de blog – poze si momente favorite, precum si cativa dintre oamenii pozati de-a lungul delor 9 ani:

2010

Pozam timid pe strazi, mai jos puteti primul tip pozat pe Bucharest style si incepeau sa fie din ce in ce mai multe evenimente in Bucuresti. Favoritul nostru pentru socializare era Absolutely Fabulous Fair, unde veneau si invitati special, printre care si Yvan Rodic, fotograf celebru de street style.

2011

Continuam sa mergem la din ce in ce mai multe evenimente. La Absolutely Fabulous Fair si pe strazile centrale gasim cei mai bine imbracti oameni din oras. Blogul se dezvolta incet incet, apar interviurile, colaborarile si primul eveniment aniversar marca Bucharest style, impreuna cu La Chatterie si Pixie Shoes.

 

2012

Incep colaborarile cu mai multe branduri, mai jos este prima noastra colaborare cu Kenvelo. Pozam oamenii pe strada si la multe evenimente importante din moda, mereu suntem cu ochii pe ei! Facem unul dintre shootingurile noastre favorite dintotdeuna, impreuna cu Alin Galatescu cu hainele prezentate de AS Negulescu si Natalia Vasiliev la Avanpremiere. Shootingul a fost realizat de Dan Andrei.

2013

Stam cu orele in centrul vechi cautand cei mai bine imbracati oameni, vedem multe tinute super originale si creative. Realizam multe colaborari, printre care si cu brandul Mini Prix (poze mai jos) si de asemenea facem primul nostru shooting special de Valentine’s Day.

2014

Este un an important pentru blog, implinim 4 ani si celebram printr-un Oscar party in care am invitat prietene bloggerite sa se costumeze in personajele lor favorite din filme de Oscar. Noi suntem Roxie si Velma din Chicago.  Si tot legat de Hollywood, realizam unul dintre shooting-urile noastre favorite – Dreaming of the Old Hollywood by Igor Novocovschi. Incep targurile de cultura urbana si gasim multi oameni creativi la Street Delivery.

2015

Pozam oameni la Summer Well pentru al doilea an si ne facem o traditie din acest lucru. Incercam sa facem shooting-uri din ce in ce mai artistice cu la fel de mult entuziasm si ne bucuram se regasim mereu aceeasi oameni bine-imbracati care ne suprins de fiecare data si ne bucuram sa ii documentam pe blog.

2016

Facem o multitudine de shooting-uri si ne place mult sa colaboram pentru fotografii cu Ovidiu Cristian, Alexandru Cristea si The Storyalist. Facem articole despre calatorii si ne place sa suprindem oameni chiar si atunci cand suntem plecate (mai jos o poza suprinsa in Milano).

2017

Continuam traditia de a poza la Summer Well si realizam un nou shooting cu Kenvelo. Pozam oameni la V for Vintage si prin tot Bucurestiul. Pe langa tinute prezentam si locuri cool din Bucuresti sau idei de excurii prin tara si prin afara.

2018

Pozam oameni pentru prima data la Electric Castle, un eveniment de care ne-am indragostit imediat. Facem turul festivalurilor si ne oprim si la Summer Well. Facem shootinguri speciale pentru fiecare sarbatoare si pozam oameni creativi la evenimente precum V for Vintage sau The Dandy Run.

2019

Am inceput anul cu proiecte si multa ambitie si abia asteptam sa creem continut creativ pentru acest proiect dat noua. Ne asteapta multe shootinguri, street style asa cum v-am obisnuit, idei de going out si de travel, asa ca stay tuned to find your inspiration!

 

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.