Top 5 locuri de iesit la o cina romantica in Bucuresti

Atunci cand vrei sa te bucuri de o seara in oras, intr-un loc special, alaturi de iubitul tau, te gandesti instant locul perfect pentru o cina romantica in Bucuresti. Cautam mereu astfel de locuri si de foarte multe ori sunt destul de greu de gasit. Dar, cele cateva care exista au o atmosfera speciala si te fac sa te simti foarte bine, fie ca e vorba de o cina romantica sau o cina intima, intre prieteni. Astfel, ne-am gandit la locurile care ne-au impresionat in ultima perioada si la restaurantele noastre favorite din oras pentru o cina si am intocmit o lista de 5 locuri pentru o cina romantica in Bucuresti.

(Emte)

Unde iesim la o cina romantica in Bucuresti?

1. Fior di Latte (Bulevardul Primaverii, nr. 19-21)

Cand te gandesti la o cina romantica, te gandesti la preparate italienesti si la un specific meditareanean, iar la Fior di Latte am incercat unele dintre cele mai bune paste din oras, iar meniul lor este unul bogat in astfel de preparate. Mai mult, atmosfera din local este minunata, servirea excelenta si fiecare preparat este cu adevarat unul special. La final, priveste vitrina spectaculoasa cu deserturi si incheie-ti seara cu un rasfat dulce.

2. Zen fusion (str. Vasile Lascar, nr. 59)

Sa trecem la un alt specific, cel japonez, asa ca daca ai chef de o saera de sushi intr-un loc rafinat, Zen Fusion este solutia. Situat intr-un hotel foarte chic (Sarroglia), Zen Fusion te va suprinde cu preparate japonezi tip sushi, sashimi, dar si creveti sau pui, precum si cu o selectie impresionanta de vinuri.

3. Nuba (str Grigore Gafencu nr. 27)

Daca vrei sa incerci bucataria asiatica alaturi de un cocktail delicios, Nuba este solutia pentru tine. Acest restaurant elegant si chic te va incanta cu un decor rafinat, muzica buna si preparate pe masura!

4. Aqua Herastrau (Sos Nordului 7-9)

Am ramas indragostite de eleganta acestui local cu specific mediteranean. Este restaurantul perfect pentru o aniversare sau o ocazie speciala si desigur pentru o cina romantica, acompaniata de preparate de lux.

5. Emte (Calea Floreasca 77)

Daca vrei o cina romantica intr-un local cool si urban, Emte este locul perfect. Aici poti incerca street food si descoperi preparate servite intr-un mod foarte creativ. De asemenea, este locul perfect daca iti plac burgerii sau si adori sa povestesti la un pahar de vin, pe una dintre stradutele frumoase din Floreasca.

Foto: Bucharest style, Facebook

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.