Unde iesim la prima intalnire

In ,,Luna indragostitilor” iti prezentam top 5 locatii pentru prima intalnire. De la localuri care iti atrag atentia printr-un design special, la spatii in care atmosfera este ideala pentru un date si pana la locurile perfecte pentru povesti la un pahar de vin sau la un cocktail, iata propunerile nostare pentru prima intalnire:

Unde iesim la prima intalnire

1. Cismigiu – Bistro la etaj (B-dul Regina Elisabeta nr 28)

In sezonul rece aici poti sta la povesti intr-o atmosfera linistita si eleganta, la un pahar de vin sau la un aperitiv special. Vara, te poti muta pe terasa de unde poti privii Bucurestiul de la inaltime si admira unule dintre cele mai frumoase apusuri din oras.

Foto via @Cismigiu-Bistro la etaj

2. Suento by Gram (Strada Toamnei 101)

Daca iti place jazz-ul, nostalgia si locurile linistita si ascunse din Bucuresti, atunci poti alege Suento pentru prima intalnire. Aici vei gasi o terasa cu un vibe romantic, preparate din bucataria urbana si locul perfect pentru povesti care urmeaza sa fie scrise la un pahar de vin.

3. Funky Resto-Bar (Calea Dorobanți 33A)

Cu un vibe de club care iti starneste instant cheful de distractie si locul cu unele dintre cele mai bune cocktailuri din oras, Funky Retro-Bar este spotul perfect pentru un date fun. Te vei bucura de atmosfera localului, de un drink rafinat, asa ca tot ce ramane de facut este sa stabilesti intalnirea perfecta.

4. Joben Bistro (strada Selari nr.16)

Iti place mixologia si te pasioneaza calatoriile? Atunci, propune o prima intalnire cu care s-ar mandri si Jules Verne, intr-un spatiu unic in Bucuresti, inspirat din calatoriile celebrului autor. Aici, poti incerca retete originale de cocktailuri, retete clasice reinterpretate si poti porni o conversatie creativa despre design, calatorii, aventuri inedite.

 

5. Linea – Closer to the moon (Calea Victoriei nr.17)

Daca iti plac povestile la intaltime, atunci alege Linea – Closer to the Moon pentru prima intalnire. Iarna poti cunoaste pe cineva intr-un bungalow cozy, servind cocktailuri cool, iar vara poti admira frumusetea Bucurestilui de pe terasa chic a localului.

 

Foto via @Linea

Credit foto: Facebook, arhiva personala

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.