Top 5 cafenele din Bucuresti

Ne place sa ne incepem ziua cu o cafea buna sau sa luam o bine-meritata pauza de cafea in timpul zile. Astfel, adoram sa descoperim mereu cele mai bune si noi cafenele din Bucuresti. In ultimul timp se deschid din ce in ce mai multe locuri cool, iar coffee-shopurile devin din ce in ce mai populare in capitala.

Ne-a fost greu sa alegem un top 5, dar pana la urma am luat in calcul cafenelele din Bucuresti la care mergem cel mai des, pe care le-am descoperit recent si ne-au surprins placut si in care adoram sa stam la povesti in compania unei cafele delicioase:

1. Moony Coffee Room

Aproape ca a venit primavara, asa ca este momentul ideal sa vii sa descoperi terasa frumoasa de la Moony Coffee Room (Bulevardul Iancu de Hunedoara nr 54). Deschisa doar de luni-vineri, aceasta cafenea te va incanta prin calitatea cafelei oferite, dar si prin preparate de baze de waffles absolut delicioase. Este ideala pentru a incepe o zi de munca in centrul orasului, pentru un business lunch sau o zi de munca la laptop, departe de casa si birou. Desigul iti va sporti creativitatea cu siguranta!

2. Artichoke coffee shop
Una dintre cele mai noi cafenele din bucuresti, Artichoke coffee shop, situata pe Calea Victoriei 45, chiar langa libraria Anthony Frost, te va incanta cu spatiul mic si modern creat in centrul Bucuresti, dar si cu muzica buna. Atmosfera este foarte placuta pentru o intalnire alaturi de prieteni, cafeaua este foarte aromata, baristas sunt super friendly, iar designul este unul minimalist si foarte cool!

3. Coffee Shop Company
Aceasta cafenea situata Putul lui Zamfir nr.2 este ideala pentru o zi nostalgica de primavara in care asculti ploaia alaturi de o cafea delicioasa cu multa frisca sau pentru o zi cu soare cand poti sta pe terasa si savura o cafea tipic vieneza, in timp ce privesti stradutele frumoase ale Bucurestiului. Daca ti se face foame, localul are multe preparate delicioase, deserturi pentru toate gusturile si o atmosfera care te va duce cu gandul la Viena.

 4. Tchibo Coffee Servive Shop
Pe Ion Milache 69 vei putea descoperi Tchibo Coffee Servive Shop, o cafenea mica dar cool, care te va incanta cu un design Scandinav si cu preparate pe baza de cafea Tchibo, precum si dulciurile perfecte care merg servite cu o cafea. Cafeneaua are rolul si de magazin de cafea, iar aici este spatiul ideal pentru a petrece o zi de lucru la laptop sau a te bucura de o zi linistita departe de agitatia orasului.

5. 5 To Go
Pentru ca deja vine sezonul cald si vom vrea sa ne plimbam din ce in ce mai mult prin oras, ne vom gandi mai mult la optiunea de coffee to go, iar franciza 5 To Go este varianta ideala pentru o plimbare prin oras. Cafeaua este buna, accesibila, iar packagingul te va suprinde mereu cu o cana foarte cool, ideala pentru a fi pozata pe Instagram. Acum putem gasi o cafenea 5 To Go aproape oriunde, iar preferatele noastre raman cele din Amzei, Lahovari si strada Paris, zone perfecte pentru o plimbare prin Bucuresti.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.