Moony Coffee Room – Cafea de specialitate intr-un spatiu cozy

Moony Coffee Room – Cafea de specialitate intr-un spatiu cozydav

Cu un design realizat de arhitectul Cristian Corvin, Moony Coffee Room (B-dul Iancu de Hunedoara nr. 54B) este un spatiu unic care te va incanta atat prin aroma cafelei cat si prin designul foarte creativ. Inspirat de tarile cu traditie in cafea, Corvin a creat un spatiu cozy, welcoming si cu motive traditionale care te poarta cu gandul la originile cafelei. Iar elementele de design sunt unicat si create special pentru acest loc.

Situat chiar langa Metropolis Center, Moony este locul ideal pentru un mic-dejun, un pranz sau un early dinner pentru cei care lucreaza in zona sau pentru cei care vor sa deguste de luni pana vineri o cafea buna, un pahar de vin sau specialitatile casei. Noi le-am incercat pe toate si am fost foarte incantate. Cafeaua de specalitate este importata din Berlin si are o aroma foarte buna. De asemenea, am apreciat vinurile frantuzesti servite in local care merg perfect la preparatul original al cafenelei – waffles sarate cu salata. Yum!

dav

dav

Si sa nu uitam de varietatea de bauturi calde oferite, care cuprinde si vinul fiert, perfect pentru o zi geroasa de iarna. Daca esti fanul deserturilor, noi iti sugeram sa incerci waffles-urile dulci, care sunt absolut delicioase! Astfel, acesta va fi locul cozy&cute pe care il vom mai bifa cu siguranta in acest sezon friguros, dar si in cel cald, pe terasa de afara cu un view tare dragut!

dav

dav

moony

dav

dav

dav

De ce sa vii la Moony?

  • Daca esti fan cafea de specialitate, trebuie neaparat sa bifezi si acest loc
  • Daca lucrezi sau stai in zona Perla, hai la Moony la un pranz delicios alaturi de un pahar de vin bun
  • Cand cauti un loc cozy pentru a te incazi, hai aici la un vin fiert si priveste pe geam iarna friguroasa
  • Terasa localului este foarte cute si abia asteptam primavara pentru a sta cu paturici afara
  • De asemenea, aici poti veni sa citesti sau sa lucrezi, servind in liniste o bautura calda delicioasa
  • Daca iti plac waffles-urile si deserturile, vino neaparat sa le incerci si pe acestea!

dav

dav

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.