Style Bazaar – C&A SS 2017 preview

Peste 80 de jurnalisti, bloggeri si iubitori de moda au descoperit ieri colectia C&A si CLOCKHOUSE by C&A pentru Primavara/Vara 2017. Locatia atent aleasa(restaurantul Sharkia Glasshouse din incinta ParkInn by Radisson Bucharest), standurile cu mirodenii si bunatati de la SOLARIS dar si setup-ul evenimentului au avut menirea sa transpuna invitatii intr-un bazar oriental, tema evenimentului fiind “Style Bazaar by C&A”.

ColectiaPrimavara/Vara 2017 este descrisa de forme curate, fluide dar cu un puternic accent pus pe detalii si imrimeuri. Dantela crosetata, macramé-urile si imprimeurile tip patchwork alaturate pieselor statement din denim sunt elementele cheie ale brandurlui pentru urmatorul sezon.

In calitateasa de cel mai mare retailer de bumbac bio din lume* , C&A continua sa isi canalizeze eforturile pentru a marigama de produse realizate in mod sustenabil, de aceea in colectia Primavara/Vara 2017 selectia de articole din denim realizate din materiale sustenabile si reciclate va fi si mai diversificata.

Sezon dupa sezon, colectiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, cu birouri de creatie in sediile companiei din Dusseldorf si Bruxelles.

Noua colectieva fi disponibila in toate magazinele C&A Romania dar si in celelalte 20 de tari europene in care compania este prezenta, incepand cu 3 Martie 2017.

Foto: Magdalena Gheoghe

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.