It’s fall in the city!

It’s fall in the city- noua provocare KVL by Kenvelo

Pentru ,,it’s fall in the city!”, inauguram provocarea KVL by Kenvelo chiar azi, o zi tipica de toamna, in care vrem sa facem fata frigului in cel mai cool mod.

Astfel, am fost provocate sa mixam vestele-vedeta din noua colectie KVL by Kenvelo si sa le integram in outfituri urbane, ideale pentru o plimbare pe strazile Bucurestiului de dimineata si chiar pana seara! Ne-a suprins versatilitatea lor, acestea find perfecte pentru o tinuta de shopping, de mersul pana la birou sau de o plimbare pana la cafeneaua ta favorita din oras.

Seara, pot pastra tinuta si, adaugand o pereche de cercei statement si o pereche de pantofi cu toc, poti iesi in centru la un party alaturi de prieteni sau la o terasa pe Calea Victoriei admirand apusul. Favoriele noastre au fost vestele maro, care se integreaza perfect cu arhitectura urbana din oras, dar si cu culorile nostalgice ale toamnei.

Vestele ca element cheie ai tinutei

In evadarea urbana propusa de KVL by Kenvelo, hainele de poveste si cu mesaje creeaza amintiri. Blugii boyfriend vor fi arma ta secreta la un party cool, blugii slim iti vor creste siguranta in tine cand ai o zi proasta, camasa in carouri are acel detaliu sexy care iti da incredere ca strada este un podium de moda. Vestele vor adauga un strop de culoare unui outfit neutru si te vor provoca la o plimbare pe strazile Bucurestiului.

Colectia URBAN ESCAPE are bluze in linii curate, materiale si culori soft, cuprinde mix de denim si piele ecologica si piese vestimentare ce ating directii stilistice diferite: punk, college, minimalism scandinav. Jachetele, sacourile si gecile sunt esentialele colectiei Рatat prin functionalitatea lor cat si prin versatilitate. Sacouri din felurite texturi si croiala cambrata pentru a fi purtate de catre femei ce prefera stiluri vestimentare diferite Рde la casual la smart casual si elegant. Toate pentru un URBAN ESCAPE de succes.

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.