Smart-casual, un stil perfect pentru iubitul tau

Stim ca mereu vreti ca iubitul vostru sau cel mai bun prieten sa arate super cool si fashionable, asa ca o tinuta smart-casual va fii mereu solutia ideala pentru el. Casual si cu accente elegante, acest stil relaxat este ideal pentru o tinuta de zi sau pentru o zi office la birou. Si daca doresti inspiratie pentru acest stil, iti prezentam noua colectie de primavara-vara de la Cacharel, exemplul perfect pentru un stil smart-casual.

Cacharel inseamna rafinament pana in cel mai mic detaliu, o fuziune armonioasa intre traditional si modern, tinutele create de Cacharel adresandu-se unei persoane pline de incredere, elegante si dinamice.

Noua colectie 2017 primavara-vara, care se va regasi si curand in magazinul Cacharel din Baneasa Shopping City. O noutate pentru Romania va fi linia smart casual, care va intra curand in magazin si va fi disponibila pentru cunoscatorii brandului si nu numai.

Mic istoric Cacharel
Fondat in anul 1962, la Nimes, de catre Jean Bousquet, care inca se afla la conducerea casei, Caharel este astazi un brand de renume international, asociat cu ideea de tinerete, lejeritate, rafinament.
Fiul unui vanzator de masini de cusut, Jean Bousquet s-a familiarizat cu lumea croitoriei inca din copilarie, asa ca hotararea de a urma un colegiu tehnic in acest domeniu este fireasca.Dupa terminarea studiilor, lucreaza timp de 2 ani ca designer, apoi isi infiinteaza propria casa de moda in cartierul parizian Marais.Succesul primei sale colectii il determina sa creeze brandul Cacharel, denumit (cu umor) dupa o pasare – o mica rata care traieste in partea de sud-est a Frantei. Inca de la lansarea brandului, Jean Bousquet se dovedeste a fi un veritabil trend-setter, reusind , pe o parte,sa creeze piese care devin imediatadevarate icon-uri si, pe de alta parte, sa comunice filozofia brand-ului intr-un mod inovator, folosind mediile in plina expansiune ale epocii intr-un concept publicitar global si masiv.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.