Cum m-am vopsit acasa in 3 pasi – OMEGAPLEX®

Cum am descoperit OMEGAPLEX®

Zilele trecute va vorbeam despre faptul ca parul meu a trecut prin multe schimbari in ultima perioada – de la decolorare, la vopsit si nuantator si nu mai este la fel de rezistent ca inainte. Cerusem niste sugestii de ingrijire pentru ca dupa spalare pierd foarte multe fire de par, este super incurcat si este si aspru ca o matura.

Despre COLOR EXPERT

Scroll-uind feed-ul de Instagram, am vazut la mai multi influenceri foarte mari din State un trend revolutionar pentru ingrijirea parului, care era in mare parte folosit numai in saloane si imi doream sa-l testez pe parul meu. The good news este ca solutia asta este disponibila si in retail prin inovatia Color Expert de la Schwarzkopf. Ce face de fapt aceasta vopsea speciala este COLOR EXPERT  cu TEHNOLOGIA PROFESIONALA IMPOTRIVA RUPERII PARULUI – OMEGAPLEX® , care combina aminoacizi, acid succinic si polimeri care intaresc si protejeaza legaturile firelor de par impotriva ruperii in timpul colorarii.

Sistem de ingrijire in 3 pasi – inspirat din salon

Asa ca ne-am pus pe vopsit! Nuanta aleasa de mine a fost un blond rece si am rugat-o pe Silvia sa ma ajute pentru ca pasii sunt super usor de urmat. Ce am observat diferit fata de alte vopsele obisnuite au fost cei 3 pasi care ajuta la ingrijirea parului pe o durata mai mare. Primul pas este un ser ce protejeaza impotriva ruperii parului, care se utilizeaza in timpul vopsirii in amestec cu crema colorana si lotiunea fixatoare, urmeaza apoi un pliculet cu tratament reparator, care se foloseste dupa prima spalare si un pliculet cu tratament reparator care se foloseste la 3 saptamani dupa vopsire.

Before and after

COLOR EXPERT asigura cu 90% mai putin par rupt in cazul vopsirii datorita tratametului in 3 pasi meniti sa protejeze parul impotriva deteriorarii din timpul vopsirii. Eu am ales o nuanta de blond rece, insa puteti alege ce culoare vreti, pentru ca exista o gama COLOR EXPERT OMEGAPLEX® disponibila in 20 de nuante de la blond la caramel sau chiar negru cerneala. 
Sunt foarte incantata de rezultat! Imi simt parul mult mai matasos, mai rezistent si nu se mai rupe, iar cea mai buna parte este ca acum ma pot vopsi acasa, fara sa ma ingrijorez ca imi pot strica parul. Parul meu este sanatos, stralucitor si cu o culoare intensa.


Asa ca, daca va este mai comod sa va ingrijiti parul acasa, nu uitati de cei trei pasi importanti ai colorarii OMEGAPLEX® : protejare cu ser in timpul vopsirii, sigilare cu tratamentul post vopsire si fortificare la trei saptamani dupa vopsire.

Photo credit: Ovidiu Cristian

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.