Scoici si Creveti - Fructe de mare cu aroma de Grecia

Chiar in mijlocul orasului, pe Calea Victoriei 163, La Scoici si Creveti poti face o scurta escapada in Grecia. Imediat cum treci de Piata Victoriei, te intampina un gang unde sta ascuns un restaurant decorat in stil grecesc si cu un vibe exotic care te poarta cu gandul la o vacanta tropicala chiar in Bucuresti.

Daca ti-e dor de Grecia si daca fructele de mare sunt una dintre pasiunile tale, la Scoici si Creveti ai sansa sa te bucuri de o vacanta in oras pentru cateva ore, in compania unor preparate creative si gustoase.

Iar originalitatea, nu lipseste nici ea, aici poti sa iti creezi singur un mix de fructe de mare si legume (alegand dintre homari, raci, scoici, creveti cu cartofi, porumb si un sos dintr-o multitudine de sortimente care sa faca mixul perfect pentru tine. Si, asta nu este totul, totul este servit intr-un mod altfel, cum nu ai mai vazut pana acum in oras. Si ca ideea ta de vacanta tropicala sa se accentueze mai mult, serveste preparatele cu un pahar de vin sau cu un cocktail exotic.

La final nu uita de deserturile special alese pentru tine si fa ziua ta de rasfat in ,,Grecia” una dulce si completa.

Ce am incercat

Pentru ca Raluca a vrut un preparat light, de vara, a optat pentru salata de scoici si creveti, servita perfect alaturi de un vin alb. Silvia mers pe un mix cu o servire inedita de creveti in cartofi prajiti, un preparat delicios, perfect pentru pasionatii de fructe de mare.

Ca si desert, am incercat celebra prajitura Pavlova si chocolate cake-ul, doua deseturi ideale pentru iubitorii de dulciuri clasice, reinterpretate.

De ce sa vii la Scoici si Creveti

  • Terasa, dar si interiorul localului sunt specifice Greciei si te fac sa te simti in vacanta chiar in centrul orasului
  • Atmosfera este relaxata si perfecta pentru o zi linistita de vara sau un weekend cu prietenii sau in familie
  • Poti sa iti suprizi persoana iubita cu o cina in doi, la apus, intr-un loc altfel din Bucuresti
  • Fructele de mare sunt foarte bune, ai o multitudine de optiuni si de feluri in care sunt preparate
  • Ai o multime de zone din care sa alegi sa stai la terasa si chiar si un loc de joaca, special amenajat pentru copii
  • Servirea este foarte buna si personalul foarte amabil

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.