Eveniment cu stil, dedicat pasionatilor de moda masculina

Un eveniment inedit a anuntat lansarea celor mai complete cursuri de Design, Proiectare si Croitorie Costume Barbati din Bucuresti

Marti, 31 iulie, sediul Atelierele ILBAH din strada Radu Calomfirescu, nr. 13 s-a transformat in locul de intalnire al pasionatilor de moda masculina. Evenimentul marcheaza lansarea noilor Cursuri de Design, Proiectare si Croitorie Costume Barbatesti, cursuri adresate atat celor care vor sa inceapa o noua cariera in domeniu, cat si persoanelor cu experienta in moda, dar care doresc sa se specializeze intr-un nou sector, cel al modei masculine.

Intr-o atmosfera boema, cu aer italienesc, iubitorii de frumos au putut admira piese vestimentare unicat, realizate de trainerul cursurilor, maestrul croitor Razvan Pintea. Dupa 20 de ani de experienta acumulata in Ungaria si Italia, Razvan a revenit in Romania cu scopul de a contribui la scoaterea din umbra a meseriei de croitor si transormarea ei intr-o adevarata arta vestimentara.

Printre invitatii speciali ai serii s-au numarat peste 60 de barbati imbracati la patru ace, parte a proiectului S.T.U.P. “Noua Malagamba a Bucurestiului”. Membri sunt persoane reprezentative din domenii precum teatru, film, moda, TV, fotografie s.a., uniti de un stil vestimentar original, inspirat din perioada interbelica.

Proiectii tematice au rulat pe tot parcursul evenimentului, iar participantilor le-au fost prezentate masini de cusut si brodat performante, varf de gama, marca Brother, pe ritmurile muzicii asigurate de DjHighWay.

Uite cum a fost la eveniment:

Eveniment cu stil, dedicat pasionatilor de moda masculina

Organizatori: Atelierele ILBAH.

Atelierele ILBAH este unul dintre cei mai mari organizatori de cursuri de calificare si formare profesionala din Romania, autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Parteneri: Brodat si Cusut, Brother, Prym, Tipare de croitorie

Sponsori: Aperol Spritz, Beauty One, DjHighWay

Parteneri media: Barbosul.ro, Bucharest style, BUSINESS TEXIN, Cool Daddy, Emanuel Iuhas, Dialog Textil, Creative Class, Marian Capet, InStilulMeu.ro, Social Agenda, The Socialite, DivaHair.ro, Sava Ionut Daniel, Denis Radu, Mr. Roman, Pia Marina Voicu, Revista Atelierul.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.