Old and New Hollywood – Top 3 filme romantice favorite

Ne pasioneaza filmele clasice, de aceea am fost tare incantate cand am descoperit ,,La La Land”, un clasic reinterpretat intr-o maniera moderna. Este un film care te va impresiona din toate punctele de vedere – costume, muzica, decor, actori, scenariu, si chiar vei plange la final! Acest film, aflat in cursa pentru Premiul Oscar, ne-a inspirat sa realizam un shooting special, cu ocazia Valentine’s Day. Ne-am gandit ca de aceasta data sa ii provocam si pe prietenii nostri la acest shooting. Raluca si Ovidiu joaca rolurile lui Mia si Sebastian din ,,La La Land”, iar Silvia si Cristi ii intruchipeaza pe Ilsa si Rick din ,,Casablanca”. Daca cel din urma a castigat deja Oscarul in 1944, speram ca si ,,La La Land” sa il castige anul acesta. Pana atunci, va lasam cu un shooting care pune in scena un mix intre vechiul si noul Hollywood.

****** CASABLANCA******

Silvia

1. Closer – Closer ramane inca filmul meu favorit. De la actori, la celebra piesa ,,The Blower’s Daughter” a lui Damien Rice, la emotii si fiecare detaliu, acest film exprima perfect o relatie complicata de dragoste.

2. Gone with the wind – Filmul meu clasic preferat pentru pasiunea lui Scarlet, pentru costume, istorie, personaje, poveste, dar si pentru duo-ul complicat Scarlett si Rhett.

3. Sleepless in Seattle – Celebra scena de pe Empire State Building inca mi-a ramas intiparita in memorie. Ador aceasta poveste de dragoste in care descoperi ca nimic nu e intamplator si ca trebuie sa crezi in coincidente atunci cand vine vorba despre dragoste. Si in aceeasi categorie intra si filmul ,,Serendipity”.

****** LA LA LAND ******

Raluca

1. Love Actually – De la iubirea interzisa la iubirea neconditionata, filmul prezinta opt povesti pline de emotie de care te vei indragosti cu siguranta.

2. A walk to remeber si Atonement – Pe cat de triste, pe atat de frumoase, aceste doua filme iti demonstreaza la ce intensitati inalte poate ajunge dragostea.

3. The Notebook  De acest film nu te poti plictisi niciodata, dar nici nu te poti abtine din plans. Ryan Gosling si Rachel McAddams fac cuplul perfect si iti arata ca ,,your true love” nu se uita niciodata.

Foto: Ovidiu Cristian

Haine Raluca & Silvia – I like Outlet

Locatie – La Biblioteca Cismigiu

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.