Lady in red at The Dandy Run

Daniela

1. Ce porti?

Port o rochie retro , creata in zona abdominala si in zona umeriolor, ce ofera tinuta corpului. Ofera o nota de eleganta, ce femeile din acea perioada o afisau orinde mergeau cu astfel de rochii. Am pus o pereche de pantofi din zilele noastre. Am acesorizat cu o curea in talie si o palarie de paie, unde am legat o pablica alba (un prieten mi-a spus ca seman cu Mary Poppins).

2. Ce branduri si magazine iti plac?

Nu am un brand preferat, nu ma ghidez niciodata dupa acest lucru. Consider ca poti gasi haine care sa-ti completeze stilul, atat de la “branduri internationale” pana la targuri cu haine second hand. Pe langa asta, eu sunt ,,creator de haine” si de cele mai multe ori, port haine facute de mine.

3. Care este stilul tau vestimentar?

Consider ca stilul meu este cel androgin , imi plac hainele iesit din tipare si combinatiile de haine pe care nu le-ar purta toata lumea. Imi place sa am cate ceva iesit din comun. Iubesc palariile, cravatele si sosetele colorate.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

Cel mai mult imi place sa imi petrec timpul liber cu oameni dragi, asa ca de-a lungul timpului am batut Bucurestiul in lung si-n lat, incepanad de la restaurante, puburi, parcuri… fiecare are cate ceva special, dar unul in care ma simt ca intr-o oaza, este Eden sau Gradina Eden, cum probabil o cunoaste toata lumea.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.