Going out: Unde sa iesi la sushi – Zen

IMG_20151129_173251 (1)

Intr-unul din weekend-urile trecute ne-am hotarat ca e timpul sa ne relaxam intr-un local cu o atmosfera calda si linistita, asa ca am mers la restaurantul din Dorobanti al lantului culinar Zen Sushi. Locul este perfect pentru a sta la discutii lungi si a savura un pahar de vin alaturi de preperate lejere si delicioase. Pentru ca Silvia e o mare fana a lui Murakami, am pornit intr-o experienta culinara precum celebrele personaje ale autorului, suprinse mereu la o masa imbelsugata, cu preparate traditionale japoneze, printre care celebra supa Miso, regasita si la Zen, sub mai multe forme tentante.

Sushi bar

Ai o multitudine de preparate tip sushi dintre catre poti alege. Dar, pe langa acestea poti opta si pentru supe, salate, sau alte pereparate culinare din bucataria japoneza pe baza de pui, porc sau fructe de mare. Pentru ca suntem fane sushi am optat pentru un o portie asortata care ne-a suprins, in primul rand, vizual. Pe o tava in forma de stea de mare se aflau unele dintre cele mai bune gustari sushi pe care le-am incercat, iar cele pe baza de somon au fost favoritele noastre.

IMG-20151217-WA0021

Garnituri

Alaturi de sushi, am ales si orezeul cu legume, un aperitiv lejer si foarte gustos.

IMG_20151129_175945 (1)

Deserturi

Pentru desert am optat pentru Apple tempura, un preperat pe baza de mere coape si inghetata de fistic, care a fost favoritul nostru. De asemenea, am incercat si Banana maki, un preperat din banane rulate in orez.colaj desetutir

Cheers!

colaj noi

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.