The funky girl, after Femei pe Matasari

Georgiana

1. Ce porti?

Outfitul meu este realizat dintr-o pereche de pantaloni cu zebra print pe care i-am achizitionat dintr-un magazin vintage, tricoul Skullcandy, iar ochelarii mi-au facut cu ochiul de la o cabanuta din festival (Femei pe Matasari).

2. Ce branduri si magazine iti plac?

De ceva vreme trec pragul magazinelor vintage, care au luat cu asalt mai toate zonele. Dar din cand in cand ma mai arunc si-n magazine cum ar fi: H&M, Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango, Forever 21, Cropp smda.

3. Care este stilul tau vestimentar?

Pot spune ca sunt un fel de cameleon al stilului, deoarece variez in functie de starea pe care o am in momentul respectiv.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

Sunt multe locuri dragute de gathering prin Bucuresti, nici nu as sti sa zic un loc favorit. Pot spune doar locurile pe care le-am frecventat mai des si, mai exact : Gradina Eden, Gradina Dorobanti, Parcul Ior, Parcul Circului, Herastrau, Cismigiu, Control, Alt Shift, diferite evenimete sezoniere. Iar de curand am inceput sa fiu curioasa de anumite cladiri abandonate si cu o istorie in caramizi si-am zis sa incep sa iau la pas aceste zone “interzise” deoarece avem un Bucuresti minunat.

ptr

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.