The blue jumpsuit at Femei pe Matasari

Georgiana

1. Ce porti?

Salopeta este achizitionata dintr-un mic paradis numit SH (Resale shop), castile sunt de la Sony, cureaua tot din Resale shop, adidasii de la Stradivarius, pe care ii pot atasa lejer la orice tip de vestimentatie, artificiile stilistice de la adidasi (clamele) sunt de la Cropp, chokerul este de la un targ vintage, ceas Pull&Bear si rucsac Skullcandy.

2. Care este stilul tau vestimentar?

Stil, prefer ceva iesit din comun, in detrimentul tinutelor elegante sau la moda, predominand stilul funky – imbracandu-ma in functie de starea mea sufleteasca si facand din imbracaminte un mod de amuzament si nu in ultimul rand, dar cantarind mai mult este stilul vintage – chiar daca exista putini oameni care reusesc sa adopte un stil complet vintage, este mai bine sa incerci sa arati chic, combinand modernul cu vintage. Sa te imbraci dupa stilul vintage nu inseamna ca trebuie sa porti piese vestimentare de acest gen in intregime.

3. Ce branduri si magazine iti plac?

Atunci cand ies la vanatoare de hainute imi arunc trupul in magazinele Stradivarius, H&M, Bershka, Zara, Koton, Pull&Bear. Cea mai mare parte din timp petrecandu-mi-o scotocind in cautare de comori ascunse in magazinele second hand. Si nu am nici cea mai mica problema sa recunosc acest lucru pentru ca nu am prejudecati legate de acest aspect.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

Am foarte multe locuri/strazi favorite prin Bucuresti. Ador in mare parte sa privesc case si sa descopar locuri noi – sa exploatez zonele virgine ale acestui paradis Bucurestian si sa ma pierd prin gradinile urbane pline de viata si culoare.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.