Am dat startul verii la Sun’s Day Fest

Am dat startul verii

Putem spune ca weekendul trecut a inceput vara cu adevarat pentru noi, odata cu primul picnic la Mogosoaia – la Sun’s Day Fest. Si cum abia asteptam sa ne luam tinutele de festival, am creat niste outfituri *drums please* Boho-chic ­čÖé Iia Silviei are o poveste interesanta, fiind veche de peste 100 de ani, cat despre tinuta mea(Raluca) – o rochie luata la repezeala din Macy’s la 9 seara inainte de un All White Party, dar pe care am ajuns s-o indragesc dupa acea experienta.

Noua descoperire – ┬áIndira Bijoux

Apropo de experiente, in ultima perioada am dezvoltat o pasiune tot mai mare pentru pietre si cristale, care pe langa scopul estetic, pot fi si benefice. Tot in perioada asta am descoperit si Indira Bijoux , un site de bijuterii foarte cool, care imbina partea de fashion cu misterul cristalelor. Aici am gasit o multime de lucruri eye-candy, de la pandantive mistice, cercei si bratari la inele cu diverse pietre. Just in time, pentru ca bijuteriile au reusit sa ne completeze tinutele Boho-chic perfect!

Other than that, asteptam cu interes restul festivalelor din aceasta vara si ne pregatim pentru un weekend aglomerat intre Street Delivery, unde ne vedem la photo hunting, si Hey Day cu concerte ale trupelor de cover de vineri pana duminica.

Voi ce festivaluri asteptati sa vedeti in aceasta vara?

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.