5 Motive pentru care Summer Well e festivalul nostru favorit

A venit din nou momentul pentru Summer Well, festivalul nostru favorit. Si ca in fiecare an vrem sa aratam si voua atmosfera de acolo, desi speram ca majoritatea dintre voi sa se bucure de acest festival chiar de acolo si sa va prezentam 5 motive pentru care ne place mult sa mergem in fiecare an la Summer Well.1. Domeniul Stirbei este perfect pentru un festival ca Summer Well

Ne bucuram de fiecare data cand fugim din Bucuresti la Domeniul Stirbei si intram la Summer Well. Inca de la prima poarta de acces te intampina poteci colorate, oameni frumosi si anul acesta chiar si un ponei si o lama (super cute). In acest an Summer Well a inceput de vineri si ne-a placut la nebunie sa descoperim intr-o seara chill, la un picnic chic – piesele noastre favorite din festival cantate de Bucharest Symphony Orchestra. Mai mult, in cadrul picnicului s-au plimbat dancing flamingos si atmosfera a fost una minunata.

2. Muzica e mereu in ton cu locul

Daca ar fi sa alegem un gen muzical am putea descrie Summer Well drept un festival de indie-rock, dar aici gasesti si mai multe genuri muzicale, iar dupa concerte te asteapta multe after partyuri ideale pentru pasionatii de muzica electronica. In prima zi de festival ne-a impresionat Oh Wonder si abia asteptam sa vedem cine ne va suprinde azi si mizam pe favorita noastra – Birdy.

3. Ai parte de o multitudine de activari si activitati

Brandurile partenere te astepta cu o multitudine de activitati fun – poze, pictat tricouri si anul acesta o Casa a Casatoriilor (pe care am incercat-o) si a fost tare fun. Mai mult, Summer Well iti pune la dispozitie o zona de camping cu piscina, filme in aer liber, leagane si tobogane, tot ce iti poti dori de la un festival ca o sarbatoare.

4. Cele potrivite optiuni de street food

Food trucks, lounge areas, mini baruri, aici ai o multitudine de zone de care te poti bucura intr-o pauza de concerte. Si anul acesta ne-a placut mult zona de food trucks amplasata langa lac, super yummy!

5. Aici gasim cele mai fashionable persoane

De cand mergem la acest festival pozam tinute si oameni care ne inspira. In fiecare an gasim o multitudine de tinute festival chic care sigur va vor inspira si pe voi si pe care le vom publica pe blog in zilele urmatoare.

Fotografii realizate cu Huawei P10

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.