Younivers - Cea mai cool piscina a verii

Saptamana trecuta s-a lansat Younivers, cel mai cool hotspot al acestei veri si noi am dat o fuga pana acolo sa descoperim locatia ascunsa chiar in spatele Casei Presei Libere. Noua destinatie este ideala pentru cei care isi doresc un mix perfect echilibrat intre relaxarea la piscina, distractie sub cerul instelat si un restaurant cu preparate fine cuisine.

Elementele de design și decor ale Younivers Summer Club amintesc de atmosfera unei insule grecești. Combinațiile cromatice și cele de texturi au fost gândite pentru a asigura un grad ridicat de confort vizual și o experiență completă de răsfăț în mijlocul orașului.

Piscina reprezintă principalul punct de atracție al Younivers Summer Club. Amplasată la o diferență de nivel de 1,5 m față de restul complexului, aceasta are o întindere de 400 mp, iar adâncimea de 1,45 m permite utilizarea ei în condiții de relaxare totală. Cele 300 de șezlonguri sunt poziționate în două zone: VIP, aflată chiar pe marginea piscinei pentru adulți, și în vecinătatea restaurantului și a piscinei pentru copii.

Piscina pentru adulți este delimitată de restul clubului printr-o zonă de iarbă și nisip, unde câteva fotolii confortabileși un hamac te invită să te relaxezi. Un plus de răsfăț într-o atmosferă discretă îl poți avea utilizând cele 2 jacuzzi-uri împrejmuite cu bambus. Și pentru că zilele toride petrecute pe marginea piscinei cer și o hidratare pe măsură, Beach Barul în formă de triunghi este gândit și utilat pentru a satisface cele mai sofisticate preferințe în materie de băuturi.

Un alt punct forte al Younivers Summer Club il reprezintă restaurantul, cu o capacitate de servire atat in zona lounge cat si la Beach Bar. Meniul a fost gândit de unii dintre cei mai buni si creativi chefi din România si se bazeaza pe produse proaspete, perfecte pentru vara, în trend cu gastronomia internatională. Bucataria deschisa si perdeaua de bambus accentueaza experienta savurarii preparatelor sofisticate intr-o atmosfera relaxata.

Delicii culinare - ce am incercat:

  • de la aperitive yummy la salate fresh si fructe de mare, meniul este perfect pentru o zi torida de vara
  • limonada este absolut delicioasa si perfecta pentru acest sezon
  • Noi am incercat pastele si am fost tare multumite atat de plating cat si de gust, favoritele noastre au fost cele cu multiple tipuri de branzeturi si nuci
  • Cat despre desert, am fost placute suprins de pizza cu Nutella si capsuni, un preparat fun, original si apetisant
  • De asemenea, am incercat tapioca cu lapte de cocos, un desert bun si racoritor, ideal dupa o zi la piscina

Sub coordonarea managerului de fitness Mihai Tica,echipa YouniversSummer Club include antrenori de sport care deservesc programele Fitness Younivers, Group Activities Younivers și Aqua Younivers. Programele personalizate de antrenament si nutritie sunt gandite pentru arderea caloriilor in exces si tonifierea corpului, intr-un cadrul cool si relaxant.

De joi pana duminică, odata cu lasarea serii, Younivers Summer Club devine principala destinatie pentru distractie in aer liber. Volumul muzicii creste, spatiul relaxat de zi se transforma într-un club in aer liber, pe marginea piscinei, invitatii putandu-se bucura astfel de DJ in voga si de o atmosfera electrizanta. Inspirat de celebra viata de noapte din Mykonos, #Younivers By Nightvine cu o noua abordare:fiind singura piscina din Bucuresti deschisa pana la ora 04:00 se anunta a fi locul ideal pentru cele mai hot petreceri, asezonate cu bai nocturne, un meniu de bauturi care poate satisface cele mai pretentioase alegeri, precum si cu delicii culinare ce pot fi savurate pana la miezul noptii.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.