Funky Resto-Bar: De la o cafea intr-un spatiu cozy la un drink cu chef de party

Fie care vorbim de cafeaua de dimineata, o pauza de lunch cu colegii de munca in zona Romana-Dorobanti sau o seara de drinkuri sau de club cu prietenii, la Funky Resto-Bar  (Calea Dorobanți 33A) poti gasi oricand motivul perfect de going out.

Fie ca e dimineata, pranz sau seara hai la Funky Resto-Bar

In sezonul rece cautam sa evadam in spatii inchise de unde sa privim orasul. La Funky Resto-Bar am descoperit locul perfect pentru o escapada intr-o zi friguroasa de iarna si un loc friendly pentru toate tipurile de clienti, inclusiv fumatori - avand o terasa incalzita.

Locul este intim si astfel devine unul ideal pentru un date sau o iesire cu prietenii, aici totul se lasa cu povesti!

Designul de la Funky e unul special si sigur iti va placea. Este mixul perfect intre canapele cozy unde iti poti incepe ziua la o cafea buna si sta la povesti cu prietenii, dar si spatiul care te indeamna la un drink in weekend alaturi de gasca si planningul unui super party.

Asa ca incepe ziua in centrul orasului la Funky sau invita-ti prietenii la un lunch delicios si incepe-ti weekendul cu un cocktail care sa te bine-dispuna timp de doua zile.

Ce am incercat la Funky Resto-Bar

Raluca a mizat pe fructe de mare si a incercat ”Seafood spaghetti”, preparatul perfect alaturi de un Hugo sau un pahar de vin alb. Silvia a mers pe un preparat mai clasic reinterpretat, absolut delicios - schnitzel de vita cu piure de trufe, yummy!

Iar daca nu vrei un cocktail drept desert, asa cum am ales noi, la Funky gasesti pankes, chocolate cake, tarta de mere sau lava cake.

De ce sa mergi la Funky Resto-Bar?

  • Un decor super cool si o multitudine de separee in care sa iti petreci timpul liber la o cafea sau un cocktail delicios
  • Speaking of cocktails, aici vei gasi retete perfect facute si delicioase ale celor mai populare cocktailuri, Hugo si Godfather sunt de nota 10!
  • Servirea este foarte buna, asa ca te poti relaxa intr-o atmosfera placuta
  • Preparatele sunt diverse si sunt perfecte in special pentru cei carora le place vita, pestele sau fructele de mare
  • Aici e locul perfect si pentru un party cu gasca, in weekend localul este deschis pana la 5AM asa ca let the party nights begin!

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.