Bianca - Minimal vibes la Romanian Design Week 2020

Ne-am intalnit cu Bianca la lansarea noii editii Romanian Design Week 2020 la Combinatul Fondului Plastic, unde ne-a surprins cu un look effortless and minimal. Ne place mult stilul ei, asa ca am vrut sa aflam mai multe despre designerii ei favoriti:

1. Ce porti?

Rochie - Raey, geanta - Coperni; sandale - Fendi.

2. Care este stilul tau vestimentar?

Cel mai mult ma defineste stilul minimalist, cu influente masculine si multe piese oversized. Cel mai important pentru mine este sa ma simt confortabil, nu imi place sa sufar pentru fashion :)) #fashionisnotpain.

3. Ce branduri si designeri iti plac?

Pentru raspunsul acesta vreau sa stiu un singur lucru: cat timp ai? Ca nu ma mai opresc! (rade). Imi place sa combin high end cu high street brands si sa adaug cateva elemente vintage, cum ar fi un oversized blazer sau o geanta vintage. Brandurile high end preferate sunt: Bottega Veneta, Prada, The Row, Jil Sander, Raey, Khaite, Toteme, Anine Bing. Branduri high street: Arket, Weekday, Source Unknown, & Other stories, Topshop, Pixie market.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

Ca si design cel mai mult imi place Avocadoo 2 pentru ca imi aminteste de Ibiza si ador mancarea de acolo. In weekend imi place mult vibe-ul de la the Owl cocktail house… si cocktailurile, bineinteles :)).

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.