Bucle perfecte in mai putin de 10 minute cu BaByliss Curl secret

cats IMG_3828IMG_3879IMG_3876

lll-horz

IMG_3895IMG_3910 mod mooodIMG_3906 mooood

 

IMG_3929

In aceasta toamna s-a lansat gama BaByliss pe piata din Romania. Produsele revolutionare erau folosite de multi ani in saloanele profesionale, iar acum fiecare are posibilitatea sa realizeze acasa coafuri ,,profi” in doar cateva minute. Noi am incercat BaByliss Curl Secret, ondulatorul care iti face buclele dorite intr-un timp record, fara sa depui vreun efort. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi suvitele dorite si sa prinzi parul, iar aparatul va bucla suvita in mod automat in cateva secunde.

Try on:

Raluca – bucle dese

,,Desi am parul cret natural, folosesc foarte des ondulatorul. Am ales folosesc BaByliss pentru a imi face bucle dese si bine-definite. Astfel, am setat aparatul la cea mai mare temperatura (II) si, respectiv, la timpul maxim de 12 secunde, pentru a realiza the perfect curls. Mi-am impartit parul atent in suvite, am ondulat-o pe fiecare in parte si, in final, am reusit sa imi buclez tot parul in mai putin de 10 minute, ceea ma ajuta sa economisesc foarte mult timp, tinand cont ca intarzii mai mereu, aranjandu-ma.”

Silvia – bucle lejere

,,Nu sunt o fana a buclelor bine-definite, asa ca m-am bucurat ca acest ondulator are si optiunea de bucle lejere. Am ales cateva suvite razlete si am setat aparatul la temperatura I si la cel mai mic timp, acela de 8 secunde. Astfel, mi-au iesit bucle largi, ideale pentru orice moment al zilei, fara ca parul sa para ,,prea aranjat” ci ,,summer waves” asa cum imi place mie sa le numesc. Cel mai mult imi place sa le asortez cu o tinuta boho chic.”

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Ioana
  Reply

  Arata foarte bine buclele, iar timpul economisit face toti banii.

 • Cristiana
  Reply

  Il folosesc din primavara acestui an, si pot spune ca BaByliss perfect curl merita achizitionat. Este diferit fata de ondultoarele clasice, iar buclele rezista mai mult decat te-ai astepta.

  • Bucharest-style
   Reply

   Ne bucuram mult sa auzim asta <3

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.