Trubaduro lanseaza „Random”, un joc unic in Romania

Trubaduro, hub de entertainment on the go, a lansat pe 18 aprilie, la Unirea Shopping Center, o experienta LIVE unica in Romania, sub forma unui joc. Random – jocul jocurilor este o combinatie de quiz-uri de cultură generala, logică, perspicacitate, puzzle-uri fizice, probe de echipa si jocuri in duel.

„Ne-am dorit să cream un joc prin care sa ascuțim spiritul competitiv, iar participantii sa-si poata cunoaste mai bine prieteni, familia, colegii de birou, intr-un mod distractiv. Random înseamna o ora si jumatate de joc care imbina abilitati de logica, lucru in echipa si strategie. Pe 18 aprilie, in exclusivitate, la etajul 4 din Unirea Shopping Center, in inima Bucureatiului, Random – jocul jocurilor este gata sa înceapa si promite entertainment 100%. ” – a declarat Paul Cioc, co-fondator Trubaduro.

Regulile jocului:

  • Fiecare editie provoaca maxim 60 de participanti, impartiti in 10 echipe,  la peste o ora jumatate de joc si distractie.
  • Ca totul sa fie cat mai random, exista o aplicatie mobila dedicata jocului prin care fiecare echipa poate contoriza puncte, poate raspunde la intrebari si poate, la randul sau, sa provoace la duel o alta echipa.
  • Punctele sunt extrem de importante, la finalul fiecarei editii o echipa va fi declarata castigatoare, titlu ce-i va aduce si un premiu care va fi anuntat pentru fiecare editie in parte.
  • Jocul, intrebarile si probele se vor schimba constant, tocmai pentru a garanta distractia echipelor noi dar si a celor ce revin la Random.

Urmatorul joc va fi joi 25 aprilie, urmand ca datele viitoare exacte sa fie anuntate pe parcurs. Rezervarea locurilor de face prin contact direct cu Trubaduro, pe site, Facebook & Instagram.

Jocul Random este realizat cu sprijinul BCR LEASING, iar premiile pentru primele editii sunt asigurate de crama-boutique Alira.  Avanpremiera lansarii a avut loc pe 11 aprilie, cu susținerea BCR LEASING, Alira, dar și Pepsi și Doritos, editie pe care am castigat-o!

***

Despre Trubaduro

Trubaduro – hub de entertainment on the go a apărut în August 2017 din nevoia de divertisment a orașului.

Până în prezent în portofoliul Trubaduro exista jocul 100% interactiv Dinner with Murder ce se joacă în continuare la Distrikt 42, comedia Incident la Graniță ce se joacă în coproducție cu Teatrul de Artă București și, evenimentele corporate – teambuilding create special pentru companii.

Site: www.trubadu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/TrubaduroRomania/

Instagram: https://www.instagram.com/trubadu.ro/

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.