Skate vs bike

IMG_7505IMG_7622IMG_7528 IMG_7551 IMG_7589 IMG_7620

IMG_7636

IMG_7668 IMG_7638 IMG_7645DSC_6003IMG_7650

 

Amandoua ne doream foarte tare sa invatam sa mergem pe bicicleta/skate.

Raluca: Pentru mine cea mai mare realizare pe 2014 este faptul ca in sfarsit, dupa nenumarate tentative esuate, am reusit sa merg pe bicicleta!!! Atunci cand eram mica tata imi spunea mereu sa nu fac mai multe lucruri deodata. La prima lectie, el mi-a explicat ca trebuie sa tin ghidonul, sa dau din pedale si sa ma uit in fata, iar eu ca un copil ascultator i-am raspuns: “Pai nu mi-ai zis ca nu e bine sa fac mai multe lucruri deodata?” Si cam aici s-a incheiat povestea mea cu bicicleta in copilarie…Insa, de curand, m-am reambitionat sa invat (many thanks to Ovidiu care a avut muuulta rabdare cu mine) si am reusit cu vanataile si zgarieturile aferente, bineinteles 🙂

Silvia: Cand eram mica aveam in grupul de prieteni, de la curtea bunicilor, un tip care sa dadea pe skate mereu. Am incercat atunci sa invat, dar nu am avut rabdarea necesara. Anul trecut la o iesire cu prietenii, Ioana (art designerul blogului) mi-a imprumutat skateul ei si in doar cateva minute am invatat sa ma dau si de atunci nu m-am putut opri ore intregi. Anul acesta am repetat experienta si doresc sa imi fac timp cat de des pot sa ma dau cu skateboardul, poate chair sa si achitionez unul.

Raluca: Bershka vest & loafers, Romwe dress, Polaroid glasses

SIlvia: Bershka shirt&shoes, crop top H&M, New Yorker pants, Zara glasses

***Si pentru ca tot am adus vorba de biciclete te invitam la Skirt bike pe 6 iulie de la ora 4 la Palatul National al copiilor. Acolo Ivelo iti pun la dispozitie 70 de biciclete gratuite, iar doua norocoase vor putea pleca acasa cu una dintre cele doua biciclete oferite cadou.  

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.