The chic suit at V for Vintage

cristina-belciu-bucharest-style-street-style-2-mod

Cristina Belciu, fashion blogger

1. Ce porti?
Am ales sa port o tinuta lejera si practica, ce se poate incadra in mai multe momente ale zilei, fiind formata dintr-un sacou alb Zara, o camasa instelata Apanage, pantaloni Vero Moda, pantofi si clutch Zara.

2. Ce branduri si magazine iti plac?
Nu as putea sa aleg un anumit brand ce imi place in mod deosebit. Sunt genul de persoana care face cumparaturi din orice magazin ce contine articole vestimentare care ii fac cu ochiul. Totusi, cred ca cel mai bine ma “impac” cu hainele comandate de pe Asos, tocmai datorita diversitatii item-urilor pe care ei le propun.

3. Care este stilul tau vestimentar?
Aceasta este intrebarea la care niciodata nu voi sti sa raspund. In general, imi compun outfiturile in functie de starea in care ma aflu. Port cea mai eleganta rochie rosie atunci cand ma trezesc mandra ca sunt femeie, si trec usor, spre seara, la un look masculin in care ma integrez la fel de bine. Insa, indiferent de stilul in care ma clasez, intentionez mereu sa adaug o tusa personala outfiturilor, sa ma joc cu unele texturi/printuri/nuante si sa creez ceva usor inclinat spre imprevizibil.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?
Imi place sa petrec mult timp in Herastrau. E locul ce imi incarca bateriile si ma pregateste pentru o noua zi plina de agitatie

cristina-belciu-bucharest-style-street-style

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.