Zen Sushi Victoriei si cel mai bun sushi din Bucuresti

Zen Sushi Victoriei

Mereu cand ni se face pofta de sushi, mergem la Zen Sushi, pentru ca la ei nu dai gres niciodata cu ceea ce comanzi si aici gasesti cel mai bun sushi din Bucuresti. Si, pentru ca recent terasa Zen Sushi Victoriei (str. Grigore Alexandrescu nr 56) si-a schimbat look-ul, am venit sa descoperim noile schimbari si sa incercam preparatele noastre favorite din meniu.

Terasa colorata iti va aduce bucurie intr-o zi calda de primvara-vara. Notele elegante nu lipsesc, cortinele albastre dau rafinament spatiului, iar zidul de vegetatie te face sa te simti mai aproape de natura atunci cand servesti masa la Zen Sushi Victoriei.

Meniu Zen Sushi Victoriei

Meniul este pur japonez, aici poti gasi orice preparat ti-ai imaginat, asa ca fa-ti timp sa vii aici intr-o zi pentru a avea o incursiune in arta culinare tipica Japoniei. Sa incepem cu preparatele calde – din meniu nu lipsesc celebrele supe miso, ramen si udon, iar ca feluri principale poti incerca preparate pe baza de pui, porc, rata vita sau fructe de mare.

Starterele sunt adevarate comori in farfurie, de la dumplings la edamame sau tofu, ai o varietate de preparate care mai de care mai apetisante dintre care sa alegi.

Cat priveste vedetele meniului – sushi – poti alege mixuri de sushi, sashimi si rolls, poti gasi si portii combinate sau iti poti crea propriul mix cu sortimentele tale favorite, optiunile sunt nelimitate!

Ce am incercat la Zen Sushi Victoriei

Pentru ca suntem fane edamame, nu putem servi o masa japoneza fara aceasta gustare populara si super gustoasa, de aceasta data am luat porti de edamame cu ustoroi, ideala pentru fanii acestui condiment.

Si cum pentru noi Zen inseamna sushi, am decis sa incercam mixul nostru favorit – maki mix – Maxi for 2 – ce contine rool-urile nostru favorite (philadelphia maki) precum si un alt favorit (spicy tuna maki).

Si pentru ca preparatele japoneze merg perfect cu o bautura buna iti recomandam gama de saki care se regaseste la Zen, iar pentru o zi torida, o limonada este optiunea ideala.

De ce sa vii la Zen Sushi Victoriei

  • Daca doresti o masa cu specific japonez, aici este locul perfect pentru tine. Asa ca incepe masa cu un sake traditional.
  • Dish-urile servite aici arata genial vizual si iti pot garanta o experieta culinara rar intalnita in Bucuresti.
  • Daca iti plac supele japonze, aici gasesti toate preparatele traditionale, inclusiv ramen.
  • Daca esti fan sushi, vei adora optiunile de la Zen Sushi Victoriei.
  • Terasa este jumate descoperita, jumate acoperita, asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru vreme atunci cand vii aici sa servesti masa.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.