Sezonul pentru trench – La o plimbare prin Cotroceni

Ne-am intalnit cu Antonia la un tur ghidat prin Cotroceni in care nu ne-am putut lua ochii de la tinuta ei super cool, un combo intre classy si sport. In acest sezon investeste intr-un trench, este o piesa powerfull care poate transforma orice tinuta intr-una spectaculoasa:

1. Ce porti?

Mock neck alb, hanorac adidas, pantaloni Pull&Bear, trench coat de la mama, adidasi fila +totebag, ochelari, vintage si hoops.

2. Care este stilul tau vestimentar?

In general imi place sa ma simt confortabil in ce port, deci o sa fiu mereu in ceva casual, dar pentru un combo mai stylish o sa caut sa adaug un statement piece. Cromatic, imi prefer tonurile neutre de bejuri, griuri, alb si imi place sa ma joc cu texturile materialelor, mai degraba decat cu imprimeurile.

3. Ce branduri si magazine iti plac?

Printre brandurile care ma inspira se gasesc Jaquemus, Louis Vuitton, Mugler, Off White, iar cele de la care ma gasesc cumparand sunt Modus, Na Nin vintage, Mango si foarte multe sh-uri pentru ca imi place sa gasesc piese unicat.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

De un an si de cand a inceput pandemia am si uitat ce inseamna going out, dar in general prefer sa merg la diverse vernisaje la galerii de arta.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.