Roxana – Time to sparkle

Ne-am intalnit cu Roxana la Human Coffee unde ne-a surprins cu o tinuta stralucitoare, care poate iesi usor in evidenta. Descopera mai multe despre stilul ei aici:

1. Ce porti?
Rochie si cercei: Zara; Sacou: Stefan Musca; Cizme: Anna Cori si Geanta: Michael Kors

2. Care este stilul tau vestimentar?

Cu totii stim ca prima impresie este cea mai importanta, cand iesim pe strada, in fiecare zi la locul de munca sau la evenimente speciale, propriu stil vestimentar este cartea de vizita pe care o prezentam. De-a lungul anilor mi-am definit stilul, acesta fiind smart casual, dar pentru ca sunt o mare fana a modei nu ratez nicio ocazie de a ma transpune in diferite stiluri vestimentare, in functie de eveniment si stare, trend si designeri.

3. Ce branduri si magazine iti plac?

Ador Dior si Prada, dar nu am spus niciodata ”Nu” magazinelor de tip mass market, oricand poti fi uimita de articolele vestimentare pe care le poti gasi acolo.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

Astept cu nerabdare sa se termine pandemia pentru a ma putea reintoarce la TNB. Oricand as prefera sa vizionez o piesa de teatru, cel mai mult imi lipseste asta si desigur imi lipseste sa fiu eu pe scena. Dar desigur imi lipseste si distractia, conexiunea cu oamenii pe care o poti simti indiferent de loc.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.