Roxana – Neutral outfit

Ne-am intalnit cu stilistul Roxana Nastase la lansarea Human Coffee, unde ne-a surprins stilul ei cool si relaxat. Descopera mai multe despre piesele si brandurile ei favorite:

1. Ce porti?

Haina, pulover, loafers – Zara; Jeans – Mango Outlet; camasa- Afters London; bijiterii – Tribu London.

2. Care este stilul tau vestimentar?

Nu am un stil vestimentar anume dupa care ma ghidez. Hainele pe care le port trebuie sa fie neaparat confortabile, sa ma avantajeze si sa fie cat mai usor de combinat in diferite tinute. Am invatat in ultimii ani sa nu mai cumpar impulsiv si sa nu mai arunc banii pe zeci de obiecte vestimentare care sunt “la moda” intr-un anumit sezon. Am marele noroc ca mama coase extraordinar de bine asa ca eu “vanez” materiale, creez designul pieselor vestimentare iar ea se ocupa de partea grea – producerea tiparelor si realizarea produselor finite.

3. Ce designeri si magazine iti plac?

Imi plac foarte mult Margaret Howell, Dries van Notten, Bash, Erdem Moralioglu si brandurile romanesti Alchemy, Utopic si Zenon. Magazinul meu preferat este Selfridges, in special in perioada sarbatorilor de iarna cand are vitrinele sunt extraordinar de spectaculoase. Imi mai plac iarasi foarte mult The White Company, Zara Home, Lush, Anthropologie si Tribu London.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

Hmmm…nu am apucat sa merg in prea multe locuri in Bucuresti deoarece m-am mutat exact cand a inceput pandemia. Imi plac strazile si arhitectura caselor din Cotroceni, imi place sa mananc la Amada (au cele mai bune fructe de mare din Bucuresti), Pita, Mamizza si la Boboko by Kaiamo, iar de curand am descoperit doua cafenele extraordinare: Amar Coffee Tribe si Human Coffee.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.