PURE GREEN BLOOD – Eglantina

 Asociaţia Arta nu muşcă vă invită miercuri, 25 iulie 2012, începând cu ora 19:00, la declaraţia cultural-artistică “Pure Green Blood”, semnată Eglantina. Evenimentul se va desfăşura la L8 by Stephan Pelger (Str. Nordului, nr.7-9).

După o serie de evenimente creative, Arta nu muşcă susţine proiectul fetei cu “sânge verde”. Pure Green Blood este mai mult decât o expoziţie de pictură, este un adevărat spectacol de nuanţe şi culori, întreţinut de Classic Beat Orchestra, care ne vor încânta auzul cu muzica lor. Papilele noastre gustative vor avea un adevărat răsfăţ asigurat de  Prosecco Rosato al producătorului Villa Sandi şi de torturile unice Tort Design.

Ca artist, Eglantina este un mix între efervescenţă, argint viu şi spirit liber, iar ca om, este studentă la comunicare, realizatoare a emisiunii Diferente şi brand ambassador Intact Media Group , pictează, desenează, cu alte cuvinte creează. De aceea, Arta nu muşcă susţine Pure Green Blood şi vă invită să descoperim împreună o nouă viziune  asupra lumii.”

 * G2 România, parte a grupului WPP, este o agenţie de publicitate care oferă servicii integrate de comunicare, livrand experienţe pentru consumatori, utilizatori şi cumpăratori. Echipa numară peste 100 de specialişti în shopper marketing, digital, CRM, promoţii, branding, evenimente, activări HoReCa. Printre conturile aflate în portofoliul agenţiei se numară Procter&Gamble, Vodafone, British American Tobacco, Opel, Titan Loulis, Absolut Vodka, GlaxoSmithKline, Mercedes-Benz, Avon, Chevrolet, New Yorker. ( principalul partener al evenimentului)

Despre Arta nu Musca

 Arta nu mușcă susține tinerele talente și adevăratele valori românești, realizând o serie de  manifestații desfășurate, într-o manieră modernă și atractivă. Evenimentele sunt create tot de două tinere, pasionate de artă și de cultura frumosului, menite să surprindă creația, artistul și omul.

 

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Adina
    Reply

    Pare o expozitie foarte interesanta,multi tineri au talente doar ca nu le sunt recunoscute si nu au pe cineva care sa ii faca cunoscuti.

  • Alexandra
    Reply

    Imi plac foarte mult expozitiile de acest tip unde tinerii cu talent au sanse sa se faca cunoscuti.

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.