Plaza Romania te pregateste pentru sezonul estival: Incepe Summer Beauty Tunnel!

mesh Timisoara 54x70  Beauty Summer PR_plafar si     optiplaza_17.06

Plaza Romania te pregateste pentru sezonul estival: Incepe Summer Beauty Tunnel!

In acest weekend 2015: Plaza Romania a pregatit a doua editie a Beauty Tunnel, doua zile de rasfat (20 – 21 iunie, îintre orele 15:00 – 19:00) in care clientele mall-ului vor descoperi tot ce trebuie sa faca pentru a se bucura din plin de vara.

Pe 20 si 21 iunie, intre orele 15.00 si 19.00, cei mai buni specialisti din domeniul beauty si fashion, sport si nutritie le stau gratuit la dispozitie clientelor Plaza România, carora le vor oferi sedinte de hairstyling, makeup, dar si tips&tricks. Renumitul hairstyilist Sorin Papacioc va demonstra care sunt cele mai chic coafuri ale verii 2015, iar profesionistii de la Monroe Studio vor realiza cele mai in voga tipuri de machiaj de sezon. Mai mult, Alina Gavrilăa, fashion editor la ele.ro, va recomandăa care sunt cele mai recente și inovatoare tendinte vestimentare.

Pentru a afla care sunt cele mai bune moduri in care sa protejezi sanatatea corpului, Plaza Romania a pregatit doua seminarii inovative: dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician, va oferi cele mai eficiente tips&tricks pentru prevenirea imbatranirii pielii in timpul verii, iar Cori Gramescu, coach de lifestyle si nutritie, va ajuta clientele mall-ului sa aleaga cea mai buna dieta pentru vacanta. Cori Grăamescu si dr. Dana Miricioiu vor sustine seminarii atat sambata, cat si duminica, intre orele 17:00-19:00.

Mai mult, pe 20 si 21 iunie, intre orele 15.00 – 17.00, lectorii Fundatiei Calea Victoriei vor oferi sfaturi teoretice si practice in prelegerile intitulate: “Cum ai grija de corpul tau – pregatirea pentru plaja si expunerea la soare”, “Cum iți alegi costumul de baie care sa te puna in valoare, in funcție de caracteristicile corpului tău” si “Exista trucuri care sa sublinieze frumusetea pielii bronzate?”.

“Beauty Tunnel se afla la a doua editie si acesta e doar inceputul unei serii de evenimente dedicate modei, nutritiei si stilului sanătos de viata. Asta deoarece vrem sa le oferim clientelor noastre – printre care se numara multe mame cu joburi full-time, care nu au prea mult timp liber la dispozitie – lectii concentrate de ingrijire personala”, a declarat Simona Badea, Marketing Specialist Plaza Romania.
Parteneri: Fundatia Calea Victoriei, Yves Rocher, Sensiblu, Sephora, Worldclass, Plafar, Optiplaza.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.