S-a redeschis plaja Sensiblu din Mamaia

Plaja Sensiblu s-a redeschis oficial pentru publicul larg pe perioada sezonului estival.

Localizată în apropierea Cazinoului Mamaia, plaja se întinde pe o suprafață generoasă și pune la dispoziția vizitatorilor o zonă de relaxare, cu hamace și șezlonguri acompaniate de umbrele, un bar dedicat, precum și o serie de facilități pentru o experiență plăcută pentru toate vârstele:

  • Sesiuni speciale de Zumba;
  • Tobogane gomflabile pentru copii;
  • Trambuline;
  • Leagăne;

Saptamana trecuta ne-am bucurat sa luam parte la deschiderea oficiala a plajei Sensiblu si am avut parte de o zi perfecta de vara stand la plaja, facand o baie in mare si facand o multime de poze, pe care le-am si scos in format fizic, creand un album cu amintiri. De asemenea, am descoperit o multime de produse Sensiblu potrivite pentru acest sezon si am putut sa le si testam. 

Pe toată durata sezonului estival, pe Plaja Sensiblu se va afla un reprezentant Sensiblu care va putea furniza vizitatorilor informații legate de protecția solară și de expunerea responsabilă la soare. În plus, pentru a păstra sănătatea pielii și a te bucura de soare fără griji, pe Plaja Sensiblu există un spațiu special amenajat cu produse dedicate îngrijirii pielii și a părului, deopotrivă, pe care vizitatorii le pot încerca sub îndrumarea specialiștilor.

Te invitam sa urmaresti noua pagina de Instagram @farmacia.sensiblu (https://www.instagram.com/farmacia.sensiblu/), pentru a afla informatii utile despre produsele tale preferate, promotii si sfaturi de la specialisti.Te invitam sa urmaresti noua pagina de Instagram @farmacia.sensiblu (https://www.instagram.com/farmacia.sensiblu/), pentru a afla informatii utile despre produsele tale preferate, promotii si sfaturi de la specialisti.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.