Murale coffee & more – O noua cafenea de specialitate in Bucuresti

Murale coffee & more

Ne place mult cafeaua de specialitate, asa ca, suntem bucuroase de fiecare data cand se deschide un nou astfel de local in Bucuresti. Astfel, recent, s-a deschis Murale coffee & more (Radu Beller 25), o cafenea super artsy cu o terasa chill si insorita, localizata in Dorobanti. Totusi nu este un local tipic pentru acea zona. Cafeneaua aduce un vibe fresh, artistic si usor hipsteresc zonei, cu picturi murale si o atmofera relaxanta data si de situarea localului in preajma parcului Floreasca.

 

Meniu Murale coffee & more

Pentru ca am spus speciality coffee, la Murale vei gasi cafea super buna si cele mai populare preparate de specialitate. Daca doresti si ceva bun de baut, de aici nu lipseste vinul si prossecco-ul, precum si popularele cocktailuri – Hugo si Aperol Spritz. Dulciurile sunt si ele nelipsite – putand opta pentru brownie, carrot cake si briosa cu lamaie.

Ce am incercat la Murale coffee & more

Am inceput vizita cu sortimentul nostru favorit de cafea. Raluca a incercat Flat White, iar Silvia – Caffee Latte, iar ambele ne-am impresionat prin gust, dar si prin aspectul super instagramabil. De asemenea, ca si dulce am ales negresele – au nuca si stafide si sunt super delicioase.

Pentru ca am venit in una din putine zile cu soare din saptamana, ne-am prelungit vizita si am incercat cocktailurile noastre preferate – Hugo si Aperol Spritz, cheers!

De ce sa vii la Murale coffee & more

  • Locul este super instagramabil, asa ca poti face o poza misto in timp ce savurezi o cafea buna!
  • Cafeneaua este un loc intim si linistit, atmosfera este foarte placuta asa ca este ideala pentru un date sau o intalnire cu prieteni dragi pentru a sta la povesti.
  • Incepi cu o cafea si continui cu un cocktail, asa ca aici orele de povestit pot fi nesfarsite.
  • Este un nou loc de bifat pe harta cafenelelor de specialitate din Bucuresti.

Credit foto: Gindila Florian

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.