Inspiration from home [part 22] Larisa Costea #stamacasa

Larisa Costea -Inspiration from home

#Stamacasa asa ca dorim sa continuam noua serie de articole inspirationale si creative care sa iti dea idei de activitati cat timp esti home. E important sa te reinventezi, sa fii motivat, pozitiv si sa privesti spre viitor. Astfel, am ales mai multi oameni creativi din industrii diferite carora le-am propus sa ne povesteasca o zi din viata lor acasa, cu bune cu rele, cu provocari, dar si cu recomandari creative pentru voi.

Larisa este blogger si content creator si daca ar fi sa o descriem in trei cuvinte acestea ar fi: moda, design interior si plante. Impreuna cu sotul ei Adi, ea transforma o zi normala in una super creativa unde isi face loc un nou proiect home-decor, o noua planta, o noua reteta sau un nou zambet care te invata sa te bucuri de tot ceea ce te inconjoara si sa faci totul sa fie asa cum ti-ai dorit. Descopera cum se desfasoara o zi din viata Larisei in aceasta perioada:

1. Cum se desfasoara o zi acasa?

Ma trezesc tarziu, ma spal pe fata, pe dinti si dupa merg in bucatarie unde Adi da muzica tare si pregateste un mic dejun delicios, ca sa incepem ziua pe good mood. In zilele in care este soare stam mai mult pe terasa unde mai plantam una alta, mereu se gaseste ceva de plantat si intre timp mai jonglam si cu cateva mail-uri, colaborari. In alte zile stam mai mult in casa la birou sau mai facem un proiect DIY. Seara, de obicei gatim impreuna sau vin eu cu o idee noua de cina si we enjoy it la un serial.

2. Ce faci in plus acum fata de inainte?

In plus cred ca gatesc mai mult, desi faceam asta si inainte, insa noi intre calatorii eram obisnuiti cu viata asta de casnici si ne placea mult.

3. Ce iti propui sa inveti/ o activitate noua?

Nu imi propun sa invat ceva anume, insa ma bucur ca am avut timp sa filmez mai mult, home tour-ul apartamentului nostru si mai multe stories, astfel am interactionat cu foarte multa lume faina online, daca offline nu mai putem. 🙌🏼

”Noi intre calatorii eram obisnuiti cu viata asta de casnici si ne placea mult.”

4. Care e hobby-ul tau preferat de stat acasa?

Ingrijirea plantelor este pe primul loc. Ma bucur mult ca aveam ceva plante cand am intrat in izolare, insa acum ‘colectia’ mea s-a dublat si este foarte relaxant sa am grija de ele si sa ma bucur pentru fiecare frunza noua.

5. Care este cea mai mare provocare in a sta acasa?

Cea mai mare provocare este ca nu ne putem vedea cu familia si prietenii nostri. Noi in fiecare weekend luam masa la parintii mei si o data pe luna cel putin organizam o cina alaturi de prieteni. Imi lipsesc si evenimentele, oamenii glam pe care ii vedeam acolo si de la care imi luam energie buna. Dar cel mai mult imi lipseste natura si copacii infloriti pe care nu i-am vazut decat de la mare distanta. Ahh, si inca o provocare foarte mare este sa nu mananci prea mult atunci cand stai acasa.(rade)

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.