Jennifer – Classy and elegant, street style Bucharest

Ne-am intalnit cu Jennifer pe straduta popas de langa biserica Kretulescu, un loc superb pentru a bea o cafea, a descoperi o noua carte sau a sta de vorba cu oameni noi. Ne-a suprins tinuta ei desprinsa dintr-un film fruntuzeasc. Ne-a spus ca este in vizita prin Bucuresti, asa ca am intrebat-o impresii despre oras si mai multe detalii despre stilul ei:

Street style Bucharest

1. Ce porti?

Un trench vintage de la barbati, este Sanyo; camasa Equipment, pantaloni Urban Outfitters si cizme de cowboy Zara.

2. Care este stilul tau vestimentar?

Cred ca stilul meu este un mix intre vintage, modern si masculin. Imi place stilul anilor ’70 si ’80 si de asemenea imi plac mult hainele de la roioanele pentru barbati. De asemenea, atunci cand vine vorba despre stilul meu imi place sa ma simt comfortabil si sa ma pot misca usor, de aceea prefer sa port pantaloni in detrimentul fustelor sau al rochiilor.

3. Ce branduri si magazine iti plac?

Nu am un brand favorit anumite, dar iubesc magazine vintage! Cumpar doar haine second hand sau vintage, desi acest tip de magazine sunt ca un sanctuar pentru! Gasesti atat de multa inspiratie in astfel de locuri.

4. Ca este locul tau favorit din Bucuresti?

Imi plac stradutele mici din oras, unde poti privi case si cladiri din epoci diferite. Sunt atat de frumoase, iar fiecare dintre ele are propria sa personalitate.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.