Jazzy Jo – Safari look at Romanian Design Week

Ne-am intalnit cu Jazzy Jo la Romanian Design Week la evenimentul de lansare al instalatiei IQOS unde ne-a suprins cu o tinuta super fun, in stil safari. Descopera mai multe despre stilul ei:

1. Ce porti?

Port un top, pantaloni si esarfa vintage. Am magazinutele mele unde gasesc niste comori de nedescris 🙂

2. Care este stilul tau vestimentar?

Stilul meu vestimentar este eclectic, combin piese sporty si elegante destup de des, vara boho chic este my go-to-style in principal, iubesc pantofii, ca orice femeie cred ai am o colectie pe care o pazesc cu pretul vietii 😋, imi place sa port piese provenite din diferite culturi, kimono-urile si portul din tarile asiatice fiind unele din preferatele mele. Iubesc piesele cu poveste.

3. Ce branduri si magazine iti plac?

Dupa cum spuneam mai devreme, stilul meu este eclectic si frecventez magazinele si site-urile cu piese vintage, haine si incaltaminte. Il Passo este unul din magazinele mele preferate unde gasesc incaltaminte pe gustul meu. In general nu imi place sa port ce poarta toata lumea, dar daca gasesc piese in trend care se “pupa” cu stilul meu, nu ezit sa le achizitionez. Am mare noroc cu prietenii mei stilisti din industrie care ma sfatuiesc mereu si ma trimit in cele mai speciale locuri im care sa gasesc ce imi place.

4. Care este locul tau favorit de going out din Bucuresti?

Am mai multe locuri care imi plac, ziua prefer sa ies la Gradina Floreasca, la mine in cartier, usor si lejer , la piscina un cocktail si soare mult. Asta se intampla vara. Frecventez mai multe locuri placute, in general localurile cu muzica buna, jazz si funk. In anotimpul rece ies si in cluburi si pub-uri: Face club este unul din locurile care imi plac, precum si Irish Pub-ul de la Unirii (unul din locurile mele favorite unde ma simt ca acasa). Sunt o persoana versatila si, in funtie de mood, aleg si locul de iesit in momentul respectiv. Totodata, imi mai plac si evenimentele de genul Iqos in care cultura se impleteste cu mondenul, cu inovatia, cu simturile, cu sufletul.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.