Istoria street style a 5 fashion bloggeri

Continuam seria de povesti aniversare cu un articol despre 5 fashion bloggeri surprinsi des pe blog, de-a lungul timpului, datorita faptului ca de fiecare data cand ii intalnim sunt bine imbracati si isi insusesc perfect tinutele, create in acord cu personalitatea lor.

1. Raluca Rosu – ,,The Daily Tutli Putli”

In 2010, cand am inceput blogul si aveam fiecare cate un aparat simplist, o ,,sapuniera” , Raluca a surprins personajul nostru favorit la vremea respectiva, o fata parca venita cu masina timpului din anii ’30. Apoi, am aflat ca o cheama Raluca Rosu, ca este pasionata de vintage si toata ziua cotrobaie prin SH-uri ca sa creeze unele dintre cele mai originale tinute. In cea de-a treia tinuta, la un eveniment in care fiecare a avut ca tema sa se imbrace pin-up, Raluca a ales din nou sa fie diferita, avandu-l ca inspiratie pe Marlon Brando.

colaj raluca

2. Emanuel – ,,Emanuel Iuhas – Urban style journey”

Blogosfera avea nevoie si de un blogger barbat care sa fie constant. Asa a aparut Emanuel, pe care l-am cunoscut in 2012 cand a inceput incet-incet sa frecventeze diferite evenimente. Stilului lui a avut o evolutie in continua ascensiune, astfel, de fiecare data cand il intalnim, ne abtinem cu greu sa nu il pozam.  Stilul lui variaza de la unul cool, la unul foarte elegant, de ficare data fiind un exemplu pentru moda masculina. De asemea, experimenteaza combinatii vestimentare inedite precum ponchoul din tinuta din mijloc si mereu ne suprinde cu o geanta eleganta sau cu o pereche de pantofi classy.

colaj emanuel

 3. Laura – ,,Tokio&Seoul Dreams”

Cu Laura ne-am imprietenit datorita blogurilor, ne conversam mereu pe Facebook inainte sa ne cunoastem la un targ Absolutely Fabulous. Treptat, am devenit prietene si pana in prezent ne este una dintre cele mai apropiate prietene din cercul de bloggeri. Pe Laura cel mai bine o definesc culorile si combinatiile extravagante, iar cu timpul a inceput sa adauge si culori terne garderobei, dar piesele colorate si pantofii sport in culori curcubeu domina in continuare garderoba ei.  Este amuzant cum, in mod intamplator, de fiecare data am suprins-o pe Laura cu o geanta galbena la umar si cu acelasi par brunet lung, caracteristic.

colaj laura

 4. Evelina – ,,The Hearabouts”

Ca si caracter Evelina se aseamana foarte mult cu Raluca, precum Sandra se aseamana cu Silvia, de fiecare data radem si glumim pe aceasta tema, totusi, la nivel vestimentar, ea are cateodata outfituri asemenatoare cu cele ale Silviei. Evelina este mereu cu zambetul larg deschis si mereu roscata, fie ca adauga si o alta nuanta roscatului, dar mereu cu alta coafura. Stilul sau este unul cu accente punk, palariile sunt un item pe care il poarta foarte des, iar accesoriile creative se gasesc mereu in garderoba ei. Prima ei poza a fost alturi de Sandra (st.) si a fost surprinsa in 2011, la targul Absolutely Fabulous de la Cafepedia. Si ea, ca si Sandra se numara printre prietenele apropiate, pe care incercam sa le pozam cat de des apucam.

colaj evelina nou

5. Sandra – ,,The Hearabouts”

Pe Sandra si Evelina le-am cunoscut la targuri si in special am ajuns sa le cunostem mai bine la targul Absolutely Fabulous, in anii ce au urmat Sandra a devenit unul dintre fotografii nostri pentru postarile de personal style. Prima data am surprins-o la evenimentul Chantal ( foto st.) in 2011, intr-o tinuta feminina cu accente retro, stil care o caracterizeaza si in prezent, alaturi de cel minimalist. Item-ul ei favorit este luna si adesea o suprindem cu accesorii care au acest simbol.

colaj nou sandra

 

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.