HYGGE – Social Kitchen – Un colt cozy pe Calea Victoriei

HYGGE – Social Kitchen – un colt cozy pe Calea Victoriei

Cand spui Hygge, te gandesti la o senzatie de comfort si caldura (feelingul cozy), iar prin numele sau super fun si creativ, Hygge – Social Kitchen (Calea Victoriei 21) iti promite fix acest lucru.

HYGGE – Social Kitchen este un local nou pe Calea Victoriei, cu o terasa mica, intima si super cozy care este ideala pentru zilele de vara si primavara din centrul orasului.

Meniu HYGGE – Social Kitchen

Meniul incepe cu o gama de preparate tip brunch si continua cu o varietate de burgeri, salate, bites si feluri pricipale cat mai diverse. Daca vorbim de o atmosfera cozy, putem vorbim si de cozy food, acele preparate tip guilty pleasure, care pot da savoare unei zile si te pot bucura atunci cand ai pofta de ceva bun.

Totodata, unul dintre punctele forte ale localului sunt si deserturile delicioase si eye catchy, care iti vor da un motiv in plus sa vizitezi acest local instagrammabil.

Ce am incercat la HYGGE – Social Kitchen

Pentru ca suntem pasionate de mancare tip brunch si nu gasim multe astfel de locuri in Bucuresti, am servit brunchul intr-o zi cu soare pe terasa HYGGE – Social Kitchen. Silvia a incercat ouale posate cu guacamole si salsa, iar Raluca a mers pe un preparat mai spicy intitulat Shakshuka – oua posate cu sos, un preparat de inspiratie orientala foarte bun.

Am fost super incantate de alegerile noastre si pentru ca niciun brunch nu e complet fara un desert bun am incercat pancakesurile cu fructe de sezon si crema de mascarpone si cheesecakeul cu cocos, ciocolata si migdale, 2 preparate extrem de bune pe care le recomandam cu drag.

De ce sa vii la HYGGE – Social Kitchen

  • Este un local care serveste mai multe preparate tip brunch pana in ora 14.00 asa ca daca esti fan, este locul ideal pentru tine.
  • Preturile sunt super affordable, iar asta reprezinta un mare avantaj pentru zona centrala.
  • Meniul este variat si sigur vei gasi ceva pe gustul tau.
  • Printre deserturi se numara si pancakes cu fructe.
  • Este un loc perfect la o oprire pe terasa atunci cand faci o plimbare pe Calea Victoriei, unele dintre cele mai chic si populare strazi din Bucuresti la ora actuala.

Recent Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.