Denis Radu - Povestea unui PR de succes si locurile sale favorite din Bucuresti

1. De ce PR, cum te-ai gandit sa urmezi aceasta cariera?
Eu am studiat si practicat turismul. In Ploiesti, unde locuiam in urma cu 6 ani, pe langa turism colaboram punctual cu mall-ul Winmark, unde ma ocupam de sectiunea de fashion din revista mall-ului, de un lant de magazine din Ploiesti si evenimentele mall-ului pe fashion. Deci, organizam evenimente, dar nu ma identificam cu job-ul asta. Mutandu-ma in Bucuresti, intr-un moment special in Gaia, printr-o intamplare deloc neitamplatoare jobu-ul asta m-a ales. Inconstient, traseul fusese trasat cu ceva timp in urma, analizand retrospectiv.

2. Povestete-ne despre primul tau client
Primul meu client a fost brand-ul Egoist, care aveau 2 saloane si un wellnes medical, unde timp de un an mi-am format si conturat ideea vis a vis de ce inseamna PR. A fost al 3-lea loc dupa Camelia Negrea si Gaia Boutique, care si-a pus amprenta asupra intregii mele vieti si carora le voi fi mereu recunoscator.

3. Care crezi ca sunt sunt cele mai mari provocari in acest domeniu.
In mod normal provocarile din orice domeniu ar fii propria ta evolutie profesionala si a ta ca si spirit. Din pacate, nu este chiar asa, unii dintre noi omitand ca fiecare avem un drum si ca este loc sub soare pentru toata lumea.

4. Printre clientii tai se numara multe restaurante. Care crezi ca sunt principalele trei calitati pe care ar trebui sa le aduca un local?
Din fericire noi stam bine la capitolul asta, atat in Bucuresti, cat si in alte orase mari din Romania. Iar, cele 3 calitati ar fi: un chef bun, un dish bun si aratos si o locatie cu o poveste.

5. Si daca tot vorbim de mancare, ce se afla in topul preferintelor tale culinare?
De curand sunt la dieta si mi este nu greu, ci foarte greu, nu pentru ca as fi un mare gurmand, ci pentru ca in primul rand ma hranesc vizual si dupa gust. Top trei care de fapt nu si trei: sushi la Zen, rata la Norma, scoicile de la Chef’s Experience, platoul vanatoresc la Brasserie Cotroceni, supele de la Form, cartofii prajiti de la Loft, vita de la Brasserie Nordului, omleta de la Fior di latte, si meniul green de la Miko Cafe.

6. Care este in opinia ta unul dintre cele mai delicioase cocktailuri?
Nu ma pricep la alcool/cocktailuri, pot spune unde am gustat cele mai bune si anume la Form. Oricum trebuie clar, daca incerc, sa contina Tequila Patron Cafe.

7. Pentru ca suntem Bucharest style, vrem sa ne spui: Cum arata o zi ideala prin Bucuresti?
Bucharest my love. Era mai bine sa raspund before my diet (rade), acum mananc putin si in putine locuri.
Dar, inainte mancam o omleta la Fior di latte, dupa, luam pranzul la Form sau Brasserie Cotroceni unde sigur era ceva cu rata si seara sashimi la Zen in Dorobanti. Acum incep cu Miko Cafe, dupa Norma si seara Zen Sushi.

8. Cochetezi mult si cu moda, ce favoriti ai in acest domeniu?
In Romania din pacate moda masculina nu prea exista. Exista la capitolul costume, stil pe care nu l mai abordez de multi ani. In rest daca este sa-mi cumpar local ceva in afara de Vagabond si Alchemy nu am de unde. De curand in ultima prezentare a lui Florin Dobre mi-a facut ochi dulci un ‘halat’. La femei admir multi designeri, la fiecare stiind clar ce mi place.

9. Gestionezi multe conturi de PR in acelasi timp. Care crezi ca este arma ta secreta, cel mai mare atu al tau?
Da, avem ceva conturi si foarte diversificate. Atuul meu: asociata mea Monica Munteanu, directoarea de la birou - Oana Trasca, Daniel Cojocaru (Graficianul), Dacian ‘The Storyalist’ (fotograful), Pia Marina Voicu (managerul pe social media), Eglantina Bechetu pe texte, iar mai noi Cristian alias Otrava si uneori cand are mood Radu Serban (JR PR-ul). Fara ei, ar fi greu si pe aceasta cale le multumesc ca sunt!

10. Ti-ai creionat deja proiectele importante viitoare, ce ne poti dezvalui?
Da, avem ceva provocari vara asta 2016 ce isi doreste sa vina cat mai repede. Voi enumera in mare: La Vella un proiect foarte cool din Cazanele Dunarii ca si zona; prima prezentare de moda a brandului Anki Per Moda; proiectul Social Agenda si inca doua mari proiecte pe online, Pitti Uomo90 impreuna cu Baneasa Shopping City. Si altele!

11. Care ramane your biggest PR dream?
Sincer nu mi-am planificat niciodata nimic din timp, in afara de excursii, si nu vreau sa-mi fac planuri. Este asa fain hazardul, karma, Universul incat ce rost ar avea sa planific ceva, cel mult ‘arunc’ gandul catre Univers. Plus ca Monica este cea care are rolul asta n #blackteam, eu sunt mai boem asa din fire, chit ca nu par.

IMG_6343 mod

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.