Provocarea Activia - cum am decis sa incep o viata sanatoasa 

Rezolutii pentru 2018 - cum am acceptat provocarea Activia

De fiecare data la sfarsit de an, atunci cand imi fac lista de dorinte pentru anul urmator, stiu ca imi pun pe lista sa fac mai mult sport si sa mananc mai sanatos. De cate ori am respectat asta? Exact ‚Äď niciodata. Si asta pentru ca mereu imi gasesc scuze sa nu fac asta ‚Äď fie ca ianuarie incepe mai slow, este frig, prefer sa stau acasa cozy cu paturica in cap sau ca efectiv nu ma motiveaza nimic sa zic ca de azi ma duc la sala si am grija la ceea ce mananc.

Asadar, de curand am primit propunerea sa iau parte la Provocarea Activia, care consta intr-un program de 14 zile dedicat unui stil de viata sanatos coordonat de Cori Gramescu si am zis da instant! Ce se intampla mai exact in acest program este ca timp de 14 zile va trebui sa respect un plan alimentar creat de nutritionistul Cori Gramescu pentru mine si voi avea acces la sala de fitness LadyFIT unde voi merge de cel putin 5 ori pe saptamana. Sunt super nerabdatoare sa vad cum va decurge totul, iar voi imi puteti urmari parcursul catre un stil de viata sanatos zilnic pe Insta stories sau pe Facebook, unde va voi tine la curent cu tot ce tine de dieta si cusurile de fitness.

Ceea ce mi se pare si mai tare este ca deja campania ‚ÄúIncearca Provocarea Activia. Multumita sau banii inapoi‚ÄĚ a inceput de pe 8 ianuarie si va dura pana pe 18 martie. Asadar, oricare din voi puteti lua initiativa de a urma un stil de viata sanatos consumand Activia timp de 14 zile, iar daca nu sunteti mutumite primiti banii inapoi. Odata cu aceasta provocare, Activia vine cu un produs nou, si anume primul iaurt cremos din gama natur: Activia Finesse, care sustine starea de bine si este ideal pentru un mic dejun, gustare sau chiar cina. Consumul de iaurt sustine sanatatea digestiva prin proteine, calciu, fosfor, potasiu, zinc si bacterii lactice vii. Fermentul utilizat exclusiv de Danone, Bifidus Actiregularis, care se regaseste in produsele Activia, ajunge in flora intestinala si contribuie la echilibru oganismului nostru.

Hai cu mine pe pagina activia.ro »ôi descopera intreaga gamńÉ de produse Activia si informatii interesante despre starea ta de bine. Tot aici sau la numarul de infoline 021.589.1717 poti solicita banii inapoi in cazul in care nu esti multumitńÉ de rezultatele obtinute dupa programul Activia de 14 zile.

Despre Activia

Activia este brandul de lactate proaspete numarul unu la nivel mondial. Portofoliul marcii cuprinde in prezent peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis, acoperind toate preferintele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale si fructe, iaurturi de baut cu sau fara fructe, cat »ôi gama de mic dejun, cu topper de cereale.

Prin varietatea profilurilor nutritionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricarui moment de consum (mic dejun, on the go, gustare intre mese, ori dupńÉ o cina u»ôoara) ai sunt usor de integrat chiar si in diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

Recommended Posts

Leave a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.